Abone Ol

Zerrin Özer'in yeni eşi Adnan Oktar'ın erkek kediciği çıktı

Zerrin Özer'in önceki gün evlendiği ve dolandırıcı olduğu iddia edilen Murat Akıncı'nın birçok suçtan hapis yatan Adnan Oktar'la ilgisi olduğu ortaya çıktı. Akıncı'nın Oktar'ın kedicikleriyle ve erkek müritleriyle fotoğrafları var.

Zerrin Özer'in yeni eşi Adnan Oktar'ın erkek kediciği çıktı

Türk müziğinin usta ismi Zerrin Özer, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu 34 yaşındaki sevgilisi Murat Akıncı ile önce gün Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde evlendi.

Nikah görüntülerini gören bir çok kadın, Akınca'nın kendilerini dolandırdığını iddia etti. Hakkında birçok iddia bulunan Akıncı'nın son olarak Adnan Oktar'ın örgütünde olduğu iddia edildi.

Zerrin Özer'in yeni eşi Adnan Oktar'ın erkek kediciği çıktı - Resim: 1

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programında dün gündeme getirilen konuya göre Özer'in eşi pek çok kadını dolandırmış bir sahtekar olduğu iddia edilmişti.

Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Seda Hanım, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1,5 sene boyunca flört ettiği Akıncı'nın kendisini 400 bin lira dolandırdığını açıkladı.

Bunu annesiyle birlikte yaptığını söyleyen Seda Hanım, yurt dışına öğrenci gönderen ve eğitim konularında destek veren bir kuruluşta çalıştığı sırada kendisiyle tanıştığını ve Akıncı'nın kardeşinin okul işleri için ofislerine geldiğini anlattı.

Sonrasında aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve kısa bir süre sonra kendisinden bin lira istediğini söyleyen Seda Hanım, aynı akşam borcunu ödediğini ve böylelikle kendisine güven verdiğini söylemesi üzerine yeni bir gelişme daha yaşandı.