Abone Ol

Zeo Jaweed Kimdir?

AK Parti'nin yeni seçim şarkısını söyleyen Zeo Jaweed kimdir? Başarılı rapci nerelidir kaç yaşındadır? İşte biyografisi

Zeo Jaweed Kimdir?

Acun'un yıldızından AK Parti'ye seçim şarkısı!AK Parti'nin son seçim şarkısı RAP müzik tarzında geldi. Adını katıldığı bir şarkı yarışmasında duyuran rapçi Zeo Jaweed, rap, mehter ve tasavvuf müziklerini bir arada kullanarak AK Parti'ye seçim şarkısı hazırladı. 'Geliyor Halk Geliyor AK' seçim şarkısı yayınlandı.

ZEO JAWEED KİMDİR?

Asıl adı Tolga Cavit Güler‘dir. 1989 Kadıköy doğumlu olan Zeo Jaweed, Rap müziğe 2005 yılında Zeus isimli albümüyle giriş yapmıştır. Zeus ismini kullanarak bir çok organizasyonda yer almıştır. Bir çok önemli isimler çalışmalar yapan ve bir çok kişiye albüm çalışmalarında gerek prodüksiyon gerekse şarkı vererek destek vermiştir. 1 tanesi ortak olmak üzere 6 adet albüm çalışması vardır. Zeo Jaweed, Yetenek Sizsiniz programına katılıp jürinin ve hakın beğenisini kazanarak finale kadar yükselmiştir. Yarışmaya çıkmadan önceki Zeus mahasını yarışmadan sonra Zeo Jaweed olarak değiştirmiştir. Zeo Jaweed mahlasını kullanarak O Ses Türkiye yarışmasına katılarak gösterdiği muhteşem performansla seyircilerin beğenisini kazanmıştır.

Zeo Jaweed AK Parti'nin seçim şarkısını seslendirdi

1 Kasım seçimleri için her kesime hitap edecek farklı tarzlarda seçim şarkıları ile karşımıza çıkan AK Parti'nin son atağı 7'den 70'e tüm kalbi genç atanlar için RAP müzik tarzında geldi.

AK PARTİ'DEN RAP TARZI SEÇİM ŞARKISI

Adını katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında duyuran rapçi Zeo Jaweed,  rap, mehter ve tasavvuf müziklerini bir arada kullanarak Ak Parti'ye seçim şarkısı hazırladı. Geliyor Halk Geliyor Ak seçim şarkısı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesinde yayınlandı.