Abone Ol

Zayn Malik Gigi Hadid ile el ele!

Sevgilisi Joe Jonas'la ilişkisini iki hafta önce bitiren model Gigi Hadid ile One Direction'dan ayrılığı olay olan Zayn Malik'in birlikte olduğu ileri sürülüyor.

Zayn Malik Gigi Hadid ile el ele!

GIGI HADID FOTOGALERİ

Victoria's Secret'ın çiçeği burnunda meleği Gigi Hadid ve One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik, Justin Bieber'ın Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde düzenlediği partiden birlikte çıkarken görüntülendi. Gigi ve Zayn parti mekanından ayrı ayrı çıkması fakat aynı araca binip göz göze sohbet ettiği anlar objektiflere yakalandı.

Gigi Hadid’in çıplak pozları internete sızdı

Hadid ve Malik'in geçtiğimiz haziran ayında Kylie Jenner'ın 18'inci doğum günü kutlamasında tanıştığı ve o zaman başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü de iddialar arasında...

Zayn Malik Gigi Hadid ile el ele! - Resim: 1

Sohbet eden ikilinin sevgili oldukları dedikodusu hızla yayılırken, 20 yaşındaki mankenle, 22 yaşındaki Malik'in bu görüntüsü iddiaları doğruladı. US Weekly'nin haberine göre çifte yakın bir kaynak, "İlişkileri daha çok yeni. Zayn çok mutlu"açıklamasını yaptı.

Gigi Hadid Sports Illustrated kapağında

SEVGİLİSİNDEN YENİ AYRILDI

Gigi Hadid, müziyen Cody Simpson ile uzun süreli beraberliğini bitirdikten sonra altı ay kadar Joe Jonas ile birlikte oldu. Zayn Malik ise önce grubu One Direcion'dan büyük gürültü koparan bir şekilde ayrıldı. Sonra da Perry Edwards ile nişanı attıklarını duyurdu.