Abone Ol

Zalim İstanbul 14. bölümde köşkü ayağa kaldıran evlilik!

Zalim İstanbul yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Pazartesi akşamlarının heyecanla beklenen dizisi Zalim İstanbul'da Cemre ve Cenk'in evlilikleri köşkü ayağa kaldırıyor. İşte Zalim İstanbul 14. bölüm fragmanı ve özeti...

Zalim İstanbul 14. bölümde köşkü ayağa kaldıran evlilik!

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbu 14. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde neler olacak?

ZALİM İSTANBUL 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cenk ve Cemre’nin partiye bomba gibi düşen evlilikleri köşkün altını üstüne getirir. Şeniz oğlunun hamlesi ile kriz geçirirken, Seher Cemre’nin parmağından yüzüğü çıkarttırmak için uğraşır.

Cemre ise Nedime ulaşabilmek uğruna girdiği bu yoldan dönmemeye kararlıdır. Agah oğlunun sürprizini öğrendiğinde ise artık Cenk ve Cemre için köşkün kapıları kapanmıştır.

Agah oğlunu ret etme noktasına gelirken Şeniz, Seher’e ve kızlarına oğlunu yem etmemeye kararlıdır. Şeniz oğlu için Agahı bile karşısına almayı göze alır ancak Cenk için geri dönüş yoktur. Cenk, Agah tarafından soyadının tanıdığı tüm imtiyazlardan men edilirken Cemre asıl hedefe kitlenmiştir.

Seher’in yüreği bir yanda Cemre için ezilirken diğer yanda şahit olduğu Şeniz ve Ceren yakınlığı ona tekrar kasada bulduğu görüntüleri hatırlatır.

Nedim ise aldığı evlilik haberi ile kriz geçirirken, kendini bekleyen sürprize hazırlıksız yakalanır.

Seher, kasada bulduğu görüntüleri izlerken yıkılır. Agahın odaya girişi ise Ceren için sonun başlangıcı olur.

ZALİM İSTANBUL 14. BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul 14. Bölüm Ön İzleme