Abone Ol

İBB'nin kiraladığı yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplayacaklarını belirtmişti. Dün gece yarısından itibaren yüzlerce araç Yenikapı'ya getirilirken, konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İBB'nin kiraladığı yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi yaptığı açıklamada, AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı’nda toplayacağını söylemişti.

Bu sözlerin ardından şu ana kadar bir açıklama yapılmazken, dün gece yarısı Yenikapı Meydanı'na yüzlerce araç getirildi.

İşte o video...

Bunun İmamoğlu'nun talimatıyla yapıldığı ileri sürülürken, konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İBB'nin kiraladığı yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildi - Resim: 1

Yenikapı'da toplanmaya başlanan araçlarla ilgili çalışmalar devam ederken, işlemlerin Pazar gününe kadar sonuçlanması bekleniyor.

“BU SADECE UFACIK BİR BAŞLANGIÇ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda araçların İBB’ye ait olduğunu doğrulayarak, “Bu sadece ufacık bir başlangıç. Araçların devamı halka yapılan ihanetlerin ise sonu geliyor. Rantı kollayanların karşısında halkı koruyan bir anlayış ve başkan İstanbul'a nefes aldırmaya devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

İBB'nin kiraladığı yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildi - Resim: 2