Abone Ol

Yüz Yüze final mi yapıyor neden yayınlanmadı reyting şoku

Başrollerini Sinem Kobal ile Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze yeni bölüm dün yayınlanmadı. Fragmanı da yayınlanmayan Yüz Yüze final mi yapacak sorusu merak ediliyor.

Yüz Yüze final mi yapıyor neden yayınlanmadı reyting şoku

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Yüz Yüze yayın hayatına başladı. Perşembe günleri ekranlara gelmeyen Yüz Yüze reyting kurbanı mı oluyor? Yüz Yüze dün akşam neden yayınlanmadı? Gelin hep birlikte Yüz Yüze'nin detaylarına bakalım.

 Yüz Yüze'nin yapımcısı bu konu hakkında ne diyor?

Hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yüz Yüze ne kanalın ne de yapımcının istediği reyting sonuçlarını alamadı. Reytinglerde ilk 10'a girmekte zorlanan Yüz Yüze'nin dün yayınlanmaması acaba final mi yapacak sorularını akıllara getirdi.

RESMİ TWITTER ADRESİNDEN YAYINLANDI

Yüz Yüze'nin twitter adresine baktığımız zaman final yapacağı konusuyla ilgili herhangi bir bilgi yayınlanmadı. Fakat bu hafta yayınlanmayacağı twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Yüz Yüze final mi yapıyor neden yayınlanmadı reyting şoku - Resim: 1

GEÇEN HAFTA REYTİNGLERDE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Yüz Yüze'nin geçen hafta reyting sonuçlarına baktığımız zaman AB sıralamasında 19.sıradan yer aldığını görüyoruz. TOTAL sıralamasında ise Yüz Yüze 22. sıradan yer aldı.