Abone Ol

Yuvamdaki Düşman'ın 4. bölüm tanıtımında gözyaşları

Show TV dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 4. bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Yuvamdaki Düşman'ın 4. bölüm tanıtımında gözyaşları

Show TV'nin psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekrana bağlayan dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 4. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Ceren’in Çifthanlıların bebeğine baktığını öğrenen Tülin şoke oluyor. Meryem’in “Bir ailenin yanında çalışmaya başladı o. Çifthanlıların bebeğine bakıyor!” sözleri karşısında fenalaşan Tülin’in Yasemin’e ulaşmaya çalıştığı anlar heyecanı arttırıyor. Tülin yardım istediği Meryem’in korkup kaçmasıyla gözyaşlarına hakim olamıyor.

Yuvamdaki Düşman’ın bu akşam ekrana gelen üçüncü bölümünde Ceren’in oyununa gelen Yasemin, ev halkına kendini inandıramadı. Olaylara anlam veremeyince soluğu doktorunda aldı ve ilaçlarının değiştirildiğini anladı. İlaçlarını değiştiren kişinin Olcay olduğunu düşünen ve bu düşüncesini Murat’la paylaşan Yasemin, Murat’ın sert tepkisiyle karşılaştı. Ceren’in Murat’a sarılmayı ve öpmeyi hayal ettiği sahne nefes kesti. Ceren’in geçmişiyle ilgili yaşadığı kötü anıları hatırladığı anlar ise dikkat çekti. Hastanede yatan ve ağırlaşan Tülin, Yasemin’e Ceren’in fotoğrafını göstermek istese de Ceren yaptığı planla buna engel oldu. Ceren hastaneye giderek Tülin’e gözdağı verdi. Nil’in Alper’le birlikte olduğunu öğrenen Murat öfkeden deliye döndü. Alper’den bir seçim yapmasını isteyen Murat, Alper’in Nil’den uzaklaşmasıyla rahat bir nefes aldı. Fakat Alper’in kararı karşısında Nil yıkıldı ve yönetim kurulu toplantısına katılarak Alper’in CEO olmasına red oyu verdi. Yasemin, ilaçlarını değiştirenin kim olduğunu öğrenmek için plan yaparak odasına gizli kamera koydu. Ceren bu plandan habersiz Yasemin’in ilaçlarını bir kez daha değiştirdi. Fakat hastanede tedavi gören gizemli kişinin anlattığına göre Ceren kameranın peşine düşmüştü bile. Peki, Ceren bundan da kurtulmayı başarabilecek miydi?

Yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimleri bir araya getiriyor. Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk sürpriz isimler olarak yer alıyor.

Yuvamdaki Düşman’ın merakla beklenen yeni bölümü 15 Şubat Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Yuvamdaki Düşman’ın 4. Bölümünden İlk Sahne: