Abone Ol

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanında duygu seli...

Star Tv'nin reytingleri alt üst eden dizisi Yüksek Sosyete bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümünde Cansu ve Ece'nin arası açılıyor...

Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanında duygu seli...

Yüksek Sosyete hız kesmeden devam ediyor. Son bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümünde Cansu, Kerem'e itirafta bulunacak. Peki Ece'nin ikili arasında yaşananlara tepkisi ne olacak? İşte Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı..

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürprizyakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI