Abone Ol

Yıldız Tilbe'nin olay reklamı yayından kaldırıldı!

Turkcell’in 14 Şubat Sevgililer Günü için Yıldız Tilbe’yi oynattığı Çare Yıldız Tilbe reklamı Turkcell’in internet sitesinden kaldırıldı.

Yıldız Tilbe'nin olay reklamı yayından kaldırıldı!

Reklam filmi, Yıldız Tilbe’nin daha önce twitter’da daha önce söylediği Yahudilere yönelik sözleri nedeniyle Türkiye'deki Musevi cemaati tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Yıldız Tilbe'nin gnçtrkcll’liler için hazırladığı Anti-Sevgililer Günü şarkısı sadece internet mecralarında yayınlamıştı. Söz konusu klibin, Turkcell'in internet sitesi ve Youtube kanalından kaldırıldığı görülüyor.

Yıldız Tilbe'nin olay reklamı yayından kaldırıldı! - Resim: 1

YILDIZ TİLBE KONUŞTU

Bianet'in haberine göre, Turkcell konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ayrıca telefonla ulaşılan Turkcell’den yanıt gelmedi. Yıldız Tilbe ise tweet atarak söz konusu duruma gönderme yaptı.

Yıldız Tilbe'nin olay reklamı yayından kaldırıldı! - Resim: 2

Yıldız Tilbe'nin olay reklamı yayından kaldırıldı! - Resim: 3

YILDIZ TİLBE'NİN O SÖZLERİ

Yıldız Tilbe, Temmuz 2014’te twitter’da “Allah, Hitler'den razı olsun bunlara az bile yapmış ne kadar haklıymış adamcaz” ve “bu Yahudilerin sonunu gene müslümanlar getiricek Allahın izniyle az kaldı azz” mesajlarıyla gündeme gelmişti.

Türk Musevi Cemaati, basın açıklaması yayınlayarak Tilbe’nin ırkçı mesajları nedeniyle Türk Ceza Kanunu’ndaki nefret yasası kapsamında yargılanmasını istemişti.