Abone Ol

Yıldız Tilbe Yahudilere gönderme mi yaptı?

Yahudi cemaatinin tepki göstermesi üzerine Turkcell için hazırlanan reklamı yayından kaldırılan Yıldız Tilbe, bu kez de "sabun" göndermesinde bulundu.

Yıldız Tilbe Yahudilere gönderme mi yaptı?

Turkcell’in Sevgililer Günü kampanyası için hazırladığı reklamda sanatçı Yıldız Tilbe'yi oynatması sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu.

Türk Yahudi Cemaati üyeleri, 2014 yılında Hitler’i öven tweet’leri hala akıllarda olan Tilbe’nin, böyle bir kampanyada kullanılması nedeniyle firmaya eleştiride bulunmuş, Turkcell ise söz konusu reklamı Çarşamba günü itibariyle tüm resmi kanallarından kaldırmıştı.

YİNE AYNI HATAYI YAPTI

Bu gelişmenin ardından Twitter'da açıklama yapan Yıldız Tilbe, bu kez de "sabun" göndermesinde bulundu.

Reklamın kaldırılmasından sonra Twitter hesabından “hiç üzülmüyorum ne üzülcem sizde üzülmeyin )))sevinin” diye yazan Tilbe, devamında ise “beyaz ve yeşil banyo sabunları çok güzel kokuyo nerdeyse yicem..zzzzttt yıldızzttt” diye yazdı. Bir süre sonra ise bu tweet'i sildi.

Yıldız Tilbe Yahudilere gönderme mi yaptı? - Resim: 1Çare Yıldız Tilbe sosyal medyada olay oldu

Bu ifade "Yahudi Soykırımı" zamanında bazı Yahudiler'in "yakılarak sabuna dönüştürülmesi"ne gönderme olarak yorumlandı.

Yıldız Tilbe Temmuz 2014'te de Twitter'da "Allah, Hitler'den razı olsun bunlara az bile yapmış ne kadar haklıymış adamcaz" ve "bu Yahudilerin sonunu gene müslümanlar getiricek Allahın izniyle az kaldı azz" mesajlarını paylaşınca büyük tepki çekmişti.

Yıldız Tilbe Yahudilere gönderme mi yaptı? - Resim: 2

Yıldız Tilbe Yahudilere gönderme mi yaptı? - Resim: 3

(oda tv)