Abone Ol

Yiğit Bulut'tan Bloomberg'e FETÖ tepkisi: Havlayan köpeklerin bütün dertleri bu!

Star gazetesi yazarı Yiğit Bulut, Bloomberg Tv'nin Varlık Fonu'yla ilgili yaptığı yayınlara ateş püskürdü.

Yiğit Bulut'tan Bloomberg'e FETÖ tepkisi

"Bloomberg kuruluşu, ekranlara “sözde analiz” adında bir haberi geçerek, aklınca Türkiye’ye operasyon yaptı" diyen Yiğit Bulut, bunun FETÖ ağzıyla konuşmak olduğunu ifade etti.

Varlık Fonu'yla ilgili bu haberlerin Türkiye'nin tam bağımsızlığına saldırı olduğunu söyleyen Yiğit Bulut "HAVLAYAN KÖPEKLERİN VE HIRLAYAN SAHİPLERİNİN BÜTÜN DERTLERİ BU! AMA HAVA ALIRLAR! ERDOĞAN’IN AÇTIĞI YOLDA BAŞLAYAN FİNANSAL BAĞIMSIZLIK KURUMSALLAŞARAK DEVAM EDECEK..." dedi.

İŞTE YİĞİT BULUT'UN O YAZISI

Dün küresel Bloomberg kuruluşu, ekranlara “sözde analiz” adında bir haberi geçerek, aklınca Türkiye’ye operasyon yaptı. İçinde geçen detaylar tamamen uydurma, hayal ürünü, iftira olduğu gibi Türkiye içinden de beslendikleri kesin. Yazanlar sözde Türk vatandaşı, biri hariç, birinin de ne olduğu zaten malum; klasik saha ajanı!

Sevgili dostlar, sorun bu adamları sürekli muhatap alıp, bunları adam yerine koyup konuşanlarda! İşin ilginç yanı haberin uluslararası bir ajansa yakışır şekilde yazılmak yerine “FETÖ yayın organları ağzıyla” yazılmış olması!! Buraya bir “işaret koyuyorum” ileride açacağım...

Peki dertleri ne? Neden Türkiye’nin finansal imkanlarına özellikle Varlık Fonu’na, FİNANSAL VARLIKLARIMIZA saldırıyorlar? Yıpratmak, durdurmak istiyorlar?

Çok kısa yazacağım ilerleyen günlerde açacağım, altından neler çıkacak!

Bu coğrafya son 200 yıldır “İngiliz Hazineciliği” tarafından “yönetilmeye-zorlanmaya” çalışılıyor. Sizinle 1839-1876 arasındaki Londra’da yapılan daha doğrusu zorla yaptırılan “borçlanmaları” detaylı paylaştım. Bu zorlama 2008’de Erdoğan’ın tek başına IMF’yi bu topraklardan çıkarması ile bitiyor ve FİNANSAL BAĞIMSIZLIĞIN yolu açılıyor. 2008-2013 arası bağımsızlık ve son 200 yılın görülen en düşük faizi. Bu bağlamda son dönemde TÜRKİYE’NİN BAĞIMSIZLIĞININ ARTMASI VE YENİ KURUMLAR İLE “ANGLO-SAKSON HAZİNECİLİĞİN” içeride yerini kaybetmesi KÜRESEL KAN EMİCİLERİ VE İÇERİDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİNİ RAHATSIZ EDİYOR!

HAVLAYAN KÖPEKLERİN VE HIRLAYAN SAHİPLERİNİN BÜTÜN DERTLERİ BU! AMA HAVA ALIRLAR! ERDOĞAN’IN AÇTIĞI YOLDA BAŞLAYAN FİNANSAL BAĞIMSIZLIK KURUMSALLAŞARAK DEVAM EDECEK...

AÇMAYA devam edeceğiz...

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, GÜÇLÜ, BÜYÜK, CİHANŞÜMUL TÜRKİYE...