Abone Ol

Yetişkin Kanalları Çok Uygun Fiyatla D-Smart Ekranlarında

Televizyon ekranlarında her gün farklı tarzda programlar takip edilebiliyor. Bu aşamada kendi zevklerine göre programları seçen kişiler genel olarak özel platformlar sayesinde istedikleri tarzda programlara rahatlıkla ulaşıyor.

Yetişkin Kanalları Çok Uygun Fiyatla D-Smart Ekranlarında

Yetişkin kanalları da birçok kişi tarafından tercih edilebilirken özellikle gece saatlerinden sonra bu tarz kanallara yönelim fazla oluyor. Yerel kanallarda böyle bir hizmet sunulmadığı için kişilerin özel kanallara yönelmeleri şart oluyor. Kaliteli yayınların elde edilebilmesi için ilk olarak kişilerin D-Smart gibi özel platformlara kayıt olması sonrasında da yetişkin kanallarını içeren paketlerden satın alması gerekiyor. Aksi halde kişilerin uygun fiyatlardan yetişkin kanallarını izlemeleri mümkün olmuyor.

D-Smart üyelikleri bulunan ya da ilk kez üyeliğe başvuracak olan kişiler, televizyonlarında bulunması gereken paketleri de kendileri seçiyorlar. Böylece yalnızca izlemek istedikleri kanalların ücretleri ödenmiş oluyor. Bu doğrultuda d-smart xtra paketi ile birlikte yetişkin kanalları satın alınıyor. Bu paketi satın alan kişiler üç farklı kanala da sahip oluyor. Erotica, Penthouse HD ve After Midnight kanalları paket ile birlikte görüntülenebilir hale geliyor. Kişiler bu kanalları istedikleri saatte rahatlıkla kullanırken sonrasında ekstra ücretler ödemelerine gerek kalmıyor. Bu kanallar ayrı olarak seçilemezken kişilerin 3 kanalı da aynı anda satın almaş ve bu şekilde yetişkin kanallarını kullanması gerekiyor. Birçok kişi için de herhangi bir sorun yaratmıyor.

Yetişkin kanallarında kişilerin dikkat ettikleri bir diğer konu da gizlilik oluyor. Özellikle evde çocuklar da bulunuyorsa kullanıcılar bu kanalların her isteyen kişi tarafından görülmemesini istiyor. Bu aşamada D-Smart kişilere bir şifreleme imkânı sunuyor. Her ne kadar kanal yayında olsa dahi kanalı açtıktan sonra görüntülemenin başlaması için kişilerin şifre girmesi gerekiyor. Bu şifreyi kendileri belirleyen kişiler bu sayede kanalın gizlilik sorununu da halletmiş oluyor. İsteyen kişiler faturalarda bu paketin yansımamasını da talep edebiliyorlar. Böylece aylık ödemesi oldukça düşük olan bu paketin fatura üzerinde farklı bir şekilde gösterimi sağlanmış oluyor.

Bu paketi satın alacak olan kişiler en uygun fiyatları 24 ay kullanım sözü vererek elde edebiliyorlar. Eğer kişiler pakete kayıt olma dönemlerinde 24 ay taahhüt verirlerse aylık yalnızca 5 TL ücretle bu paketi satın alabiliyorlar. Buna ek olarak kişiler isterlerse 24 aylık ücreti peşin olarak vererek bu ücret üzerinden de belirli miktarda indirim kazanıyor. Eğer kişiler 24 aylık ücreti peşin verirlerse 105 TL ücretle bu yetişkin paketine sahip olabiliyor. Tamamı HD olan 3 kanal kişilerin d-smart paketleri içerisine ekleniyor. Kişilerin istedikleri anda bu paketi iptal etme şansları da bulunuyor. İptal ettikleri takdirde yalnızca kullandıkları aylarda aldıkları indirim bedellerini kuruma geri ödemeleri gerekiyor. Başka ekstra bir ücret talep edilmiyor.

Bu pakete kayıt olmak için kişiler başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Eğer kişiler diğer yetkililer ile görüşmek istemiyorlarsa internet en iyi seçenek olarak görülüyor. Özellikle yetişkin kanallarını satın alırken kişiler gizliliğe de önem verdikleri için internet üzerinden bu işlemleri hallediyorlar. Rahatlıkla başvurularını yapan kişilere yetişkin paketi uygun fiyatlardan tanımlanırken sonrasında istenilen zamanlarda bu 3 HD kanal rahatlıkla izlenebiliyor. Genel olarak kanalların tamamı 24 saat yayında olurken programlarda altyazı ve dublaj seçeneği de bulunuyor. Kişiler bu sayede istedikleri şekilde programları izleyebiliyorlar. Buna ek olarak kişilerin kanallarda verilen herhangi bir programı izlemesi için ekstra ücretler ödemesine de gerek kalmıyor. Aylık ödenen 5 TL tüm programlar için yeterli oluyor.