Abone Ol

Yeter’in Hüzünlü Güzeli Ayşin Yeşim Çapanoğlu kimdir?

Yeni yılın ilk günü ATV ekranlarına gelen ve daha ilk bölümde izleyicilerin gözdesi olan Yeter’de hemşire Handan karakterini canlandıran Ayşin Yeşim Çapanoğlu, dört dilde oyunculuk yapabilen, sanat dünyamızın genç ve güzel yeteneklerinden biri.

Yeter’in Hüzünlü Güzeli Ayşin Yeşim Çapanoğlu kimdir?

Dizinin iyi kalpli, sevecen, dost canlısı hemşiresi Handan, geçtiğimiz Perşembe akşamı yayınlanan bölümde, nişan gecesi hayatının aşkının trafik kazası geçirdiğini öğrenince perişan olmuştu. Yeter’de Handan’ın başına gelenler, ATV izleyicilerini de derinden etkilemiş gözyaşlarına boğmuştu.

Handan,  21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak 4. Bölümde bebeğinin babası, sevdiği adamı kaybedeceği korkusuyla, büyük bir duygusal dönüşüme girecek. Hayatının en mutlu günü kabusa çevrilen Handan için, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, “O, çok güçlü bir kadın. Büyük acılar sonrasında doğrulup hayata tutunmayı başaracak. “ dedi.

Yeter’in Hüzünlü Güzeli Ayşin Yeşim Çapanoğlu kimdir? - Resim: 1Yeter 4. Bölüm Fragmanı

Yeter’de oynama teklifi yapıldığında senaryodan ve özellikle Handan karakterinden çok etkilendiğini ve severek kabul ettiğini vurgulayan Çapanoğlu şunları söyledi:  “Gerek yönetmenimiz Cemal Şan, gerekse diğer oyuncu arkadaşlarımızla çok uyumlu çalışıyor, güzel bir projeye imza atıyoruz. Dizi ekrana geldiği günden bu yana sürekli yükselen bir başarı sergiliyor. Önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümler çok daha fazla heyecanlı ve tempolu. Handan, hayatının dönüm noktasında nasıl kararlar alacak, onun bu kararları kimleri, nasıl etkileyecek birlikte izleyeceğiz.”

Yeter’in Hüzünlü Güzeli Ayşin Yeşim Çapanoğlu kimdir? - Resim: 2Pelin Karahan: Çok şanslıyım

Yapımcılığını Koliba Film, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldığı YETER’de, Pelin Karahan, Yurdaer Okur başrolleri paylaşıyor. Dizide, Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Wilma Elles, Selen Domaç, Tolga Evren ve Osman Albayrak  gibi isimler de  rol alıyor.