Abone Ol

Yeşim Salkım: Ben otel odalarında kimseyle basılmadım

Evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığına dair iddialar ortaya atıldıktan sonra Gülben Ergen'le ilgili eski defterleri açan Yeşim Salkım katıldığı canlı yayında şok eden açıklamalar yaptı.

Yeşim Salkım: Ben otel odalarında kimseyle basılmadım

Bir magazin programında canlı yayına bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e, “Ben otel odalarında kimseyle basılmadım, para karşılığı satılmadım” diyerek yıllar sonra kavganın fitilini ateşledi. Salkım, “Ben kimsenin metresi olmadım, otel odalarında basılmadım” diyerek stüdyodakilerin bile ağzını açıkta bırakacak sözler söyledi.

“SEREN SERENGİL’İN İLİŞKİSİ GÜLBEN YÜZÜNDEN BİTTİ”

Gülben Ergen ile kanlı bıçaklı olan Yeşim Salkım, Seren Serengil’in açıklamalarından sonra Söylemezsem Olmaz’ın canlı yayına bağlanıp zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, kimsenin metresi olmadım onun gibi” dedi. Yeşim Salkım, Gülben Ergen ile Seren Serengil arasındaki husumeti de anlattı. Salkım, “Seren Serengil, o zamanlar Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım’la aşk yaşıyordu. İkisi evlenecekken Gülben Ergen yüzünden ayıldılar” şeklinde konuştu.

GÜLBEN ‘DAVA AÇIYORUM’ DEDİ, YEŞİM’DEN YANIT GECİKMEDİ

Yeşim Salkım: Ben otel odalarında kimseyle basılmadım - Resim: 1

Yeşim Salkım: Ben otel odalarında kimseyle basılmadım - Resim: 2