Abone Ol

Yeşim Salkım Gülben Ergen'i yayına çıkaran Seda Sayan'a ateş püskürdü

Sunuculuğunu Mehmet Coşkundeniz, Yeşim Salkım ve Elif Güvendik'in yaptığı Laf Bende Kalmasın programında Yeşim Salkım, Seda Sayan'a ateş püskürdü.

Yeşim Salkım Gülben Ergen'i yayına çıkaran Seda Sayan'a ateş püskürdü

Seda Sayan, Gülben Ergen'i programına çıkarıp arkadaşının yanında olunca bu duruma Seren Serengil çok bozuldu. Seren Serengil 'Ablam' dediği Seda Sayan'ı sosyal medyada takipten çıkardı.

Seren Serengil'in ardından Seda Sayan'a bir tepki de Yeşim Salkım'dan geldi. Yeşim Salkım Seda Sayan'a: Madem televizyoncusun beni de çıkar o programa benim reytingim ondan daha yüksek dedi.

Sunuculuğunu Mehmet Coşkundeniz, Yeşim Salkım ve Elif Güvendik'in yaptığı Laf Bende Kalmasın programında Yeşim Salkım, Seda Sayan'a ateş püskürdü. Seda Sayan'ın bu hareketiyle kariyerini ve güvenilirliğini zedelediğini belirten Yeşim Salkım Seda Sayan'a şu sözlerle seslendi:

'OMURGANIZ OLSUN'

Seda Sayan sen yıllarca ben en dobrayım demedin mi? En güvenilir kimdi? Şimdi güven nasıl sağlanır?

Benim söylediğimin arkasında ben 20 yıl durursam omurgalı bir şekilde... Omurgalı dedim, omurganız olsun. O şekilde ancak güven kazanırım.

Ben şimdi beş ay sonra başka bir kadın olsam sen bana demez misin, Sen kimsin? diye. 'O kadın kimdi şimdi ki kadın kim?' dersin.

Güven kazanmak için hep aynı durursun. Dersin ki yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

İŞTE O VİDEO