Abone Ol

Yeşim Erçetin kimdir? Eski kocaları kimler? Yeşim Erçetin kaç yaşında?

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Yeşim Erçetin kimdir, kaç yaşında ve kaç kere evlendi soruşarı merak konusu oldu. 1996 yılından beri mankenlik yapan Yeşim Erçetin 1979 doğumlu. İki kez evlilik yapan Yeşim Erçetin, Ozan Orhon ve Emre Matraş evlenmişti. Yeşim Erçetin'in 2 kız çocuğu var.

Yeşim Erçetin kimdir? Eski kocaları kimler? Yeşim Erçetin kaç yaşında?

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan ve kısa sürede ünlenen Yeşim Erçetin özel hayatı ile de sık sık gündeme geliyor. Aslen İstanbullu olan ve 1979 doğumlu olan Yeşim Erçetin 1996 yılından beri mankenlik yapıyordu evlendikten sonra mesleğini bırakan Yeşim Erçetin 2 kez evlilik yaptı.

Ozan Orhon ve Emre ve Matraş ile evlenen Yeşim Erçetin'in evlilikleri boşanmayla sonlandı. Yeşim Erçetin'in 2 kız çocuğu var.

İşte Benim Stilim 2016'nun sempatik ve bir o kadar da güzel yarışmacısı Yeşim Erçetin hakkında bilmek istediklerinizi sizler için derledik. İşte detaylar...

1979 doğumlu olan Yeşim Erçetin 1996 yılında Neşe Erbek mankenlik ajansında profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonrasında HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), Best Tv (Yeşim), MMC(1’den 3’e)adlı programları sundu, Show TV (Zeynep), Kanal D (Sensiz Olmuyor), Kanal D(Serseri) gibi dizilerde de oyunculuk yaptı. Ozan Orhon ile olan evliliğinden 4 yaşında Yağmur adında bir kızı var.”

Yeşim Erçetin 2010 yılında evlendiği Emre Matraş ile olan 5 senelik evliliğini bitirme kararını aldığını açıkladı.

“Aşk İçin…” albümünün yapımcılığını Gürol Ersaraç, prodüktörlüğünü Yeşim Erçetin üstlendi. Albüm Ozan Video etiketiyle 2006 yılında tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Albümde Doğuş, Faruk K ve Volkan’a ait söz ve müzikler yer almakta. “Aşk İçin” albümünün aranjörlüğünü Bayülken üstlendi. 2’si remix 10 şarkıdan oluşan albümün ilk klibi sözü ve müziği Doğuş’a ait olan “Etek” isimli şarkıya çekildi. Klibin yönetmenliğini Serdar Seki üstlendi. Ve tüm müzik kanallarında gösterime girdi. Klip de erkeklere etek giydiren Yeşim Erçetin, çok konuşuldu.

Etek giydirme fikrinin nasıl oluştuğunu bakın Erçetin nasıl dile getiriyor; “Doğuş’un etek şarkısının sözleri çok hoşuma gitti. Ve hemen albüme koymaya karar verdim. Burada erkekleri aşağılamak gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Ama erkek kimliği ile örtüşmeyen, mertlikten, dürüstlükten uzak, erkeklere yakışan şekilde davranmayan ve bu kimliği taşıyamayan o kadar çok erkek var ki çevremizde…:

İşte onlar için söyledim bu şarkıyı. Şarkıya uyum sağlaması içinde klip de erkeklere etek giydirme fikri çok hoşumuza gitti. Hem şarkının esprisine çok uyum sağladı… Hem çıkış şarkımız ve klibimiz oldu… Herkesin de severek ve gülerek izleyeceği bir şarkı ve klip olduğunu düşünüyorum. Umarım izleyenlerde benimle aynı fikirde olurlar” diyor.

EMRE MATRAŞ İLE NEDEN BOŞANDI:

Emre, benim 17 yaşındayken sözlenip daha sonra ayrıldığım bir insandı. Seneler sonra "Yeşim nasılsın ne yapıyorsun bende boşandım. Bir kahve içelim mi?" diye arkadaşça atılan mesajdan sonra gelişti her şey. Bende o dönem boşluktaydım ve sanırım bu bana evrenin bir mesajı yıllar sonra yarım kalan bir ilişkimiz vardı.

Yeşim Erçetin "Anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Emre 1 ay önce annesinin evine döndü. Evlenirken eşimin maddi durumunun parlak olmadığını bilerek evlendim. İyi günde kötü günde diye yemin ettim.

Ona her zaman destek oldum. Ama son dönemde evdeki gerginlikler artmaya başladı, anlaşamıyorduk. Daha fazla zorlamayalım dedik ve boşanmaya karar verdik" dedi.