Abone Ol

Yeni Şafak yazarından flaş yanıt: Kazığı yiyen biz olalım!

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, köşe komşusu Hasan Öztürk arasındaki "Kim İslamcı kim değil" polemiği Öztürk'ün bugünkü yazısıyla devam ediyor.

Yeni Şafak yazarından flaş yanıt: Kazığı yiyen biz olalım!

İsmail Kılıçarslan, dünkü köşesinde "Kim İslamcı kim değil, onu da bilmiyoruz" diyen Hasan Öztürk'e yönelik olarak dünkü yazısında  "Aslında biliyoruz" demiş, "Geldiğimiz noktada Türk İslamcısı diye ülkesiyle barışık, anti-emperyalist, anti-kapitalist, anti-sekülerist insana derler. Aradaki haşerat mı? Onlar nerede yoklar ki be abi? Her zaman ve zeminde karşımıza çıkıyorlar, çıkacaklar" görüşünü dile getirmişti. Öztürk, yazısında "Olsun be İsmail, kazığı yiyen biz olalım..! Bir kazık, iki kazık yeriz… Başka İsmail!
İçlerinde bir iki tanesinin esaslı duruşu bize yetmez mi İsmail?" ifadelerine yer verdi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, gazeteci Cemil Barlas ve Türkiye yazarı Fuat Uğur'un adını anmadan "Kendisini kelepçeyle meclis kürsüsüne bağlayan CHP'li kadın milletvekili üzerinden hiç anlamadığımız, hiçbir zaman da anlayamayacağımız  şekilde 'seks içerikli, derili merili' espriler yapmayı 'uygun' bulan adamla aynı kafada, aynı safta, aynı mahallede sanılmaktan çok bunaldık be reis" demişti. Yeni Şafak yazarı ve AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal da İsmail Kılıçarslan'ın söz konusu yazısını sosyal medya hesabında paylaşarak Barlas ve Uğur'u hamam böceğine benzetmişti. Ünal, daha sonra kaleme aldığı yazısında AKP reklam kampanyalarının mimarı  Erol Olçok'un "mahalleye dadanan haşerat tarafından 'ihanet'le itham edildiğini" öne sürmüştü.