Abone Ol

Yeni dizi Ver Elini Aşk başlıyor! Oyuncu kadrosu ve detaylar!

Ver Elini Aşk dizisinin ise ilk fragmanı yayınlandı. Komik olaylara şahit olabileceğimiz aşkı değişik yönleriyle elen alan dizi daha şimdiden popüler olmaya başladı bile!

Yeni dizi Ver Elini Aşk başlıyor! Oyuncu kadrosu ve detaylar!

Ver Elini Aşk Fragmanı yayında! Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak'ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi "Ver Elini Aşk" yakında Kanal D'de başlıyor!

Eğlenceli bir aşkın konu edildiği "Ver Elini Aşk" dizisi yakında izleyiciyle buluşacak.

VER ELİNİ AŞK 2. FRAGMANI

Evin sahibi Kaan ile minik kızı Su'yun hayatına dahil olan Ayperi'nin tatlı hikayesinin anlatıldığı dizide eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak.

Kaan ile Su bebeğin aralarına kimse şu zamana kadar girememiştir. Ta ki Ayperi dadı gelene kadar! Ayperi, despot bir iyilik perisidir. Aynı zamanda Antep'li bir köylü kızı. Haliyle Kaan ile dünyaları ayrı, hatta Su bebekle bile. Su bebek konusunda anlaşamayan Kaan ile Ayperi arasında geçen diyaloglar ise izlemeye değer. Kaan kızının futbol aşığı olduğunu söylüyor ama Ayperi dadı ise ona yün öğretiyor. Kaan kızına pizza yedirmek istiyor, Ayperi pizzaya kızıp minik bebeğe çiğköfte yedirmeye çalışıyor.

Komik ve eğlenceli anlara sahip olan Ver Elini Aşk'ın ise hangi gün ve saatte yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.