Abone Ol

Yeni Akit yazarından Yenikapı yorumu: Özür dilerim Ekrem Bey...

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç fazlası araçları Yenikapı’da sergilemesini yorumladı.

Yeni Akit yazarından Yenikapı yorumu: Özür dilerim Ekrem Bey...

Karahasanoğlu, AKP döneminde İBB’de makam sahibi olan isimlerin sessiz kalmasını sert sözlerle eleştirdi. Karahasanoğlu, “Özür dilerim Ekrem Bey.. AK Parti, sizin attığınız bu yalanları hakediyormuş. Bu kadar pısırık, bu kadar aciz, bu kadar sessiz, bu kadar iftiralara cevap vermeye takati olmayanlar, bu belediyeyi yönetmeye de ehil olamazlar’demek düşüyor” dedi.

Karahasanoğlu yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi Yenikapı’ya belediyenin hizmet araçlarını diziyor..

Mesai gününde, çalışması gereken araçları, Yenikapı’da dizdirip, algı oluşturuyor, “Bakın makam araçları, kaç tane imiş?” diye..

Bir tane Büyükşehir’in AK Parti dönemindeki bürokratı çıkıp da, açıklama yapmıyor: “Yenikapı’ya getirdiğiniz araçların şu kadarı, evde bakım için tahsisli araçlardır.. O araçlarla, hasta olan insanlarımıza evde bakım yapılıyordu. Bugün itibari ile, şu kadar hastaya gidilmesi planlanmıştı. Bunlara gidilemedi. İşte araçların plakaları. İşte o araçlarla bakımı yapılacak hastalarımızın listesi.”

Onun için, “Özür dilerim Ekrem Bey. Politika sizin işinizmiş. AK Partililer yolsuzluk yapmazlar ama.. Kendilerini savunmasını da beceremediklerine göre.. Başkanlık sizin hakkınızmış..” diyorum”

Yazının devamı için tıklayın