Abone Ol

Yemekteyiz'de şoke eden eleştiri: Çok bilmişlik taslıyor

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Yemekteyiz'de şoke eden eleştiri: Çok bilmişlik taslıyor

Haftanın ikinci gününde Mustafa Bey, Nuray Hanım'ın sürekli aşçı olduğunu dile getirerek çok bilmişlik tasladığı söylenince masada açıklama yapmak zorunda kaldı.

İşte o video...

Filiz Yılmaz Kırdar kimdir nereli ne iş yapıyor? 35 yaşındaki Filiz Yılmaz Kırdar, haftanın ilk gününde yarışacak. Evli olan Filiz Yılmaz Kırdar'ın üç aylık bir kızı var. Aslen Sakaryalı. Çağrı merkezinde yönetici olan yarışmacı, seyahat etmeyi, resim yapmayı ve uydurma yemekler yapmayı çok seviyor.

Ergün Halis kimdir nereli ne iş yapıyor? 39 yaşındaki Ergün Hali, haftanın ikinci gününde yarışacak. Evli ve bir oğlu olan Ergün Halis'in memleketi Elazığ. Beden Eğitimi Öğretmen olan yarışmacı şu anda bireysel koçluk yapıyor. Şarkı söylemeyi, şiir yazmayi ve spor yapmayı çok seviyor.

Nuray Çolakoğlulları kimdir nereli ne iş yapıyor? 32 yaşındaki Nuray Çolakoğlulları, aslen Tekirdağlı. Bir kız çocuğu bulunan Nuray Çolakoğlulları, şef aşçılık yapıyor. Kendini, uysal, uyumlu, özgüveni yüksek ve zor sinirlenen birisi olduğunu söylüyor.

Mustafa Yıldız kimdir nereli ne iş yapıyor? 24 yaşındaki Mustafa yıldız, haftanın 4. gününde yarışacak. Bekar olan Mustafa Yıldız'ın memleketi Amasya. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğrenci olan yarışmacı. aynı zamanda stajyer öğretmenlik yapıyor. Hobileri arasında otostopla Türkiye'yi gezmek ve sosyal medyada paylaşım yapmak var.

Fevziye Gençarslan kimdir nereli ne iş yapıyor? 38 yaşındaki Fevziye Gençarslan, kazananın açıklanacağı cuma günü yarışacak. Evli olan Fevziye Gençarslan, 3 kız çocuğu sahibi. Ev hanımı olan yarışmacı aslen Kilisli. Gençarslan, spor yapmayı ve ailesiyle yurt dışı tatiline çıkmayı çok seviyor. Kendini özgüveni yüksek, bulunduğu ortama kolay ayak uyduran, pozitif biri olarak tanımlıyor.