Abone Ol

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 18 Ocak Yemekteyiz birincisi

Yemekteyiz haftanın finali dün akşam gerçekleşti. Yemekteyiz haftanın finalinde 10 bin TL'lik büyük ödül Onur Büyüktopçu'nun oyları ile belirlendi. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 18 Ocak Yemekteyiz birincisi

Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile Yemekteyiz bu akşam haftanın finali ile izleyici karşısına çıktı. Hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz'de heyecan doruktaydı.

YEMEKTEYİZ'DE BİRİNCİ KİM OLDU?

18 Ocak Cuma günü haftanın finalinde  10 Bin TL'lik çekin sahibi Meryem hanım oldu.

Yeliz Odabaş: Toplam 10 puan aldı. Onur Büyüktopçu 8 puan verdi.

Ayşegül Kılıç: Toplam 7 puan aldı. Onur Büyüktopçu 4 puan verdi.

Sefer Onursal: Toplam 16 puan aldı. Onur Büyüktopçu 7 puan verdi.

Meryem Dündar: Toplam 22 puan aldı. Onur Büyüktopçu 9 puan verdi.

Sibel Kırlı: Toplam 10 puan aldı. Onur Büyüktopçu 8 puan verdi.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

YELİZ ODABAŞ

Birinci gün yarışmacısı. 37 yaşında, iki çocuk annesi. Pazarlama işiyle uğraşıyor. İşi gereği yurdun dört bir yanına gidiyor. 81 vilayeti de gezmiş. Hala bir kuaför salonunda manikür ve pedikür yaparak ek gelir sağlıyor.

AYŞEGÜL KILIÇ

İkinci gün yarışmacısı. 28 yaşında, yatırım uzmanı. Diyarbakırlı ancak işi gereği 5 yıldır İstanbul'da. Yemek yapmak, müzik, dans, teniz en büyük tutkuları. Biraz ukala olarak tanımlıyor kendini.

SEFER ONURSAL

Üçüncü gün yarışmacısı. 53 yaşında, dört aylık evli. İlk evliliğinden iki kızı var. Turizmci. İş hayatına komi olarak başlamış. Kendi restoranını açmak için hazırlanıyor.

MERYEM DÜNDAR

Dördüncü gün yarışmacısı. 54 yaşında, en hanımı. Aslen Kahramanmaraşlı, üç çocuk annesi. Bir dönem hastanelerde strelizasyon uzmanı olarak çalışmış. Boş zamanlarında resim, dikiş, nakış kurslarına gidiyor.

SİBEL KIRLI

Final günü yarışmacısı. 43 yaşında, ev hanımı. İstanbullu. 25 yıllık evli ve iki çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç iş hayatı olmamış. Yemek konusunda çok iddialı