Abone Ol

Yemekteyiz'de gergin anlar! Neden Türk yemeği seçmedin?

TV 8'in sevilen programı Yemekteyiz'de yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken program, sık sık gergin anlara da sahne oluyor.

Yemekteyiz'de gergin anlar! Neden Türk yemeği seçmedin?

Haftanın dördüncü gününde konuklarını ağırlayan Nermin hanıma, Seynur hanımdan hiç beklemediği bir eleştiri geldi.

Seynur Hanım, Nermin Hanım'a "Neden Türk yemeği seçmedin?" diye tepki gösterdi.

İşte o video...

Seynur Güçlü kimdir nereli ne iş yapıyor? : Yemekteyiz'de 3. gün yarışmacısı olan Seynur Güçlü 51 yaşında. Evli olan Seynur Güçlü'nün 3 çocuğu var. Aslen Tokatlı olan Seynur Güçlü Yemekteyiz'in en iddialı yarışmacısı. Zira kendisi bir aşçı.

Emre Günay kimdir nereli ne iş yapıyor? : Yemekteyiz birincisinin belli olacağı cuma günü ev sahibi Emre Güney. 5. gün yarışmacısı olan Emre Güney 64 yaşında. Evli ve 1 çocuk annesi olan Emre Güney, yer hostesliğinden emekli. İş gereği dünyayı gezen Emre Güney kendisini heyecanlı ve telaşlı biri olarak tanımlıyor.

Turan Akbaş kimdir nereli ne iş yapıyor : Turan Akbaş 23 yaşında bekar. Aslen Ispartalı olan Turan Akbaş bir modelist. El işleri yapan Turan Akbaş komşuları ile altın günü yapmayı ve roman havası oynamayı çok seviyormuş. Turan Akbaş Yemekteyiz'in birinci gün yarışmacısı.

Cevdet Sekili kimdir nereli ne iş yapıyor? : 38 yaşındaki Cevdet Sekili evli ve 4 çocuk babası. Aslen Çorumlu olan Cevdet Sekili restorant işletmecisi ve kendini bir gurme olarak tanımlıyor. Cevdet Sekili'nin bir yemek kitabı bulunuyor. Sekeli Yemekteyiz'in 2. gün yarışmacısı.

Nermin Kutlu kimdir nereli ne iş yapıyor? : Yemekteyiz'in 4. gün yarışmacısı Nermin Kutlu. 26 yaşında olan Nermin evli. Yüzmek seyahat etmek Nermin Kutlu'nun hobileri arasında. Nermin Kutlu kendini ise sıcakkanlı ve sevgi dolu biri olarak tanımlıyor.