Abone Ol

Yemekteyiz'de 23 Mart haftasının birincisi kim oldu?

tv8'de ekrana gelen Yemekteyiz adlı yarışmada haftanın kazanan ismi belli oldu.

Yemekteyiz'de 23 Mart haftasının birincisi kim oldu?

Yemekteyiz 23 Mart 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Ali Bey, Gurbet Hanım, Silva Hanım, Hanife Hanım ve Murat Bey yarıştı. İşte 23 Mart Cuma Yemekteyiz kazananı...

Yemekteyiz 23 Mart Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. internethaber'in haberine göre bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Ali Bey, Gurbet Hanım, Silva Hanım, Hanife Hanım ve Murat Bey yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 27 puanla Ali Bey oldu.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 23 Mart Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Yemekteyiz'de 23 Mart haftasının birincisi kim oldu? - Resim: 1

Ali Bey: 27 puan

Gurbet Hanım: 24 puan

Murat Bey: 21 puan

Silva Hanım: 18 puan

Hanife Hanım: 17 puan