Abone Ol

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

TV8'de ekrana gelen yarışma programı Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu kimdir?

Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapan ve geçtiğimiz günlerde yaptığı doğum günü paylaşımıyla dikkat çeken Onur Büyüktopçu son dönemin en çok ilgiyle takip edilen isimlerinden biri. Özellikle doğal tavırlarıyla milyonların beğenisini kazanan Onur Büyüktopçu kimdir? Onur Büyüktopçu nereli? İşte genç oyuncu hakkında bilmeniz gerekenler...

Onur Büyüktopçu kimdir?

Yemekteyiz programıyla son dönemde sıklıkla ekranda gördüğümüz Onur Büyüktopçu gerek oyunculuğuyla gerekse sunuculuğuyla son dönemde adından sıkça bahsettiriyor. "Onur Büyüktopçu kim?" sorusunu merak eden izleyiciler aslında onu gayet iyi tanıyor. Birkaç yıl önce 'Kiralık Aşk' dizisinde karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu dizide 'Koriş' karakterini canlandırdı. Onur Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa zamanda beğeni toplamayı başardı.

Onur Büyüktopçu nerelidir?

Peki Onur Büyüktopçu kim, Onur Büyüktopçu aslen nereli? Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğunu ve ilk gençlik yıllarını İstanbul'da geçiren Onur Büyüktopçu daha sonra lise eğitimi için İngiltere'ye gitti. Liseden sonra İngiltere'deki Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk eğitimi sonrasında Türkiye'de döndü.

Onur Büyüktopçu'nun oynadığı diziler

"Onur Büyüktopçu hangi dizilerde oynadı?" Bu soru da Onur Büyüktopçu'nun hayatı hakkında bir diğer merak edilen soru. Onur Büyüktopçu, ilk oyunculuk deneyimini Lise Defteri adlı gençlik dizisinde yaşadı. Cast direktörü olarak görev yapan Onur Büyüktopçu, Lise Defteri dizisinden 7 yıl sonra Güz Gülleri dizisinde rol aldı.

'Kiralık Aşk' ve 'Yemekteyiz'

Milliyet'ten Mayk Şişman'ın haberine göre Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlar
Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.