Abone Ol

Yazıklar olsun!!! 35 yaşındaki baba kızıyla evlendi; kız şimdi hamile!!!

İnanılmaz olayların yaşandığı Hindistan'da son olarak 35 yaşındaki Afazuddin Ali adlı bir kişi, kendisine "kutsal emir" geldiğini söyleyip, kızıyla evlendi; ve kız şimdi hamile...

Yazıklar olsun!!! 35 yaşındaki baba kızıyla evlendi; kız şimdi...

Hindistan'ın Bengal kentinde 35 yaşındaki baba, yaşı henüz tespit edilemeyen kızıyla evlendi; kız şimdi hamile.

İnanılmaz olayların yaşandığı Hindistan'da son olarak 35 yaşındaki Afazuddin Ali adlı bir kişi, kendisine "kutsal emir" geldiğini söyleyip, kızıyla evlendi; ve kız şimdi hamile. Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre ülkenin  batısındaki Bengal'de yaşanan olayda, günlük işlerde çalışan Afazuddin Ali adlı köylü, kızıyla evlendiğini itiraf etti. Bundan 6 ay önce dosyaya giren olayla ilgili olarak polis, "Baba"yı gözaltına aldı, mahkemeye çıkarılan Ali serbest bırakıldı. Şimdi Polis, konuyla ilgili yeni bir soruşturma dosyası açıyor.

Polis, aile içinde kimsenin şikayetçi olmadığı enteresan bir durum olarak nitelediği olayla ilgili olarak, "Baba hakkında soruşturma dosyasının hazırlanması için kızın gerçek yaşı tespit edilecek. Bunun için de bazı tıbbı tetkikler yapılacak. Kız bugüne kadar hiç okula gitmemiş ve durumun onu korkuttuğu anlaşılıyor" açıklamasında bulundu.

Mahkeme çıkışı herhangi bir pişmanlık göstermediği bildirilen Ali'nin "Bir suç işlediğime inanmıyorum, siz Tanrı'nın ne istediğini görmüyor musunuz" dediği bildirildi.

Geçtiğimiz günler de bir hintli, geçmişte bir köpeğe kötü davrandığı ve lanetlendiği inancıyla bir dişi köpekle evlenmişti.

Kaynak: Hürriyet