Abone Ol

Yasemin Kutsi'den günlük burç yorumları! Bu hafta ne olacak?

Astroloji yorumlarıyla büyük ilgi gören Yasemin Kutsi günlük burç yorumlarıyla kendi internet sitesinden önümüzdeki haftaya ışık tutuyor.

Yasemin Kutsi'den günlük burç yorumları! Bu hafta ne olacak?

İŞTE YASEMİN KUTSİ'NİN BURÇLARA GÖRE YORUMLARINDAN ÖZETLER... Daha ayrıntılı bilgi almak için http://www.yaseminkutsi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz...

KOÇ BURCU
15, Yeni ay Balık burcunda; gizli olaylara ve gizli ilişkilere işaret ediyor. Yakın akrabalarla tartışmalara ve sürtüşmelere işaret ediyor ve ayrıca beklenmedik iş tekliflerine ışık tutuyor.

16, Ay burcunuzda değişiklik olduğunu gösteriyor. Eskiden başlamış olduğunuz ve ara verdiniz bir konuya devam edebilirsiniz.

17, Merkür, Venüs ile burcunuzda buluşuyor ve olağan baskılardan kurtuluyorsunuz. Yepyeni olaylar gündeme geliyor.

18-20, Yeni işlerle ortaklıklar kurulacak, bazı akrabalarla ve arkadaşlarla yenilikler yaşanacak, seyahatlere çıkılacak aman sağlığınıza dikkat. Araba kullanırken ve kesici aletler kullanırken dikkat edin.

BOĞA BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; size büyük popülarite ve değişiklik sağlayacak. Beklediğiniz desteği alacaksınız. Tehlikeli günler geride kaldı. (kazalara dikkat!)

16-18, Hayatınızda temizlik, yani ayrışma başlıyor. Sizin için gereksiz olan her şeyi hayatınızdan çıkaracaksınız. Ay Merkür, Venüs Koç burcunda. Size pozitif dalgalar gönderecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Sizi eleştirecekler sakin olun. Yeni bir işe başlama durumu olacak. Venüs ve Merkür size mesleki anlamda sürprizler sunacak.

16-19, Sosyal hayatınız renklenecek. Kendinizi bazı tartışmaların içinde bulacaksınız. Bir düşünceyi bir konuda fikir yürüterek dikkat çekeceksiniz. Bir yerden çekilme ihtiyacı hissedeceksiniz, eskilere son verip yeniliklere açılacaksınız.


YENGEÇ BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; sürprizler vaat ediyor. Eski anıları gündeme getiriyor.

16-19, Merkür Koç burcunda. Şanslar azalabilir. Bazı baskılar olabilir. Kıskançlıklar gündemde. Kendinizi kırılmış hissedeceksiniz bu geçici bir durumdur, sağlığınıza dikkat edin.

ASLAN BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; bazı sözlerinizi yerine getirme zamanı. Balık veya Akrep burucundan birinden yardım göreceksiniz.

16-20, Önünüzde yeni ufuklar. Yeni anlaşmalar ve yeni teklifler gelecek. Bu arada alacağınız maddi kararlar çok zor olacak. Kader yurtdışı yabancılara ışık tutuyor. Seyahatler ve iş görüşmeleri olabilir. Sabırlı olun, çünkü iş gezegeniniz ters seyrinde birkaç hafta bekleyeceksiniz.


BAŞAK BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; bazı fedakarlıklarda bulunacaksınız önünüze fırsatlar gelecek. Belki de bir ortaklık teklifi olacak.

16-20, Arkadaşlarınız ve dostlarınız sizi sıkıntılı bir konudan kurtulacaklar, yardımcı olacaklar. Ayın 19 dan sonra olaylara hakim olacaksınız.


TERAZİ BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; son derece nazik olacaksınız akrabalara karşı duygusal anlamda duygusal günler yaşanacak.

16-20, Bir ortaklık konusu gündemde, kanuni konularla ilgili sıkı araştırmalar yapmalısınız. Büyük bir yatırım peşinde olacaksınız. Yine cezalara ve vergilere dikkat! Önemli hayat memat meseleleri görüşülecek. Şanslısınız


AKREP BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda; duygusal günler çok müstesna günler. Sizi dinleyecekler ve beğenecekler. Çocuğunuz varsa birlikte önemli bir olay yaşayacaksınız. Bazı akrepler bu devrede önemli bir karar alıp büyük bir baskıdan kurtulacaklar.

16-20, Yepyeni bir sayfa açıyorsunuz işinizde, ikilem yaşayacaksınız bazı iş arkadaşlarınızla tartışmalar yaşarken ağır sözler söylemeyin. Dikkat edin sabrınız tükenebilir. Ayın 19 u güzel bir gün.


YAY BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda. Hiçbir konuda maceraya atılmayın. Bir mal satmayı düşünüyorsunuz. Veya bir yeri terk etmek zorunda kalabilirsiniz. Eşinizle bu konuda karşı karşıya kalabilirsiniz.

16-19, Gökyüzü değişiyor. Barış sağlanıyor. Kendinize güveniniz artacak. 16-17 sürpriz bir haber var.


OĞLAK BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda. Tartışmalara ve pazarlıklara ışık tutuyor. Sağlığınız çok iyi, ailevi konularda kardeşlerinizle buluşuyorsunuz. 3. devre oğlaklar büyük değişiklikler yaşayacaklar.

16-20, Yine bazı tartışmalar söz konusu, gerçeklerle yüzleşmeler. Sizi dinleyecekler size inanacaklar. Bir şeye ısrar edecek ve elde edeceksiniz.


KOVA BURCU - MART
15, Yeni ay Balık burcunda. Yeni projelere yeni kazançlara ışık tutuyor.

15-19, Hayatınızda yepyeni bir sayfa açılacak. Bazı kişilere yardım edeceksiniz. Beklemediğiniz kazançlar elde edeceksiniz önemli görevler edineceksiniz. Yatırımlar çok hayırlı

BALIK BURCU - MART
15, Yeni ay burcunuzda. Yeni bir devreye başladığınızın işareti var. Yeni sürprizleri doğun yeni ev işte yeni bir seyahat.

16-19, Bazıları malınızı gasp etmek istiyor sakin olun. Hayatınızda istemediklerinizi çıkarın. Özel hayatınızda sürpriz gelişmeler olacak. İletişim çok kolaylaşacak arkadaşlarınızla aranızda. Tartışmalar çok güzel geçiyor ailenizde güzel sohbetle

Daha ayrıntılı bilgi almak için http://www.yaseminkutsi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz...