Abone Ol

Yaşar İpek'ten cezaevi çıkışında flaş açıklamalar

Son dakika haberine göre, Yaşar İpek üç günlük zorlama hapis cezasını çekti ve tahliye oldu. İşte avukatı Begüm Gürel ile kameraların karşısına çıkan Yaşar İpek'in tahliye olduktan sonraki ilk sözleri..

Yaşar İpek'ten cezaevi çıkışında flaş açıklamalar

Aralarındaki boşanma davası süren Seren Serengil, kendisine şiddet içeren söz ve davranışta bulunmaması için Yaşar İpek hakkında mahkemeye başvurarak, bir aylık koruma tedbiri kararı aldırmıştı.

Serengil'in aleyhine açıklamalarda bulunduğu ve "Korunan kişiyi iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi " yönündeki tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Yaşar İpek'in üç gün zorlama hapsinde tutulmasına karar verilmişti. Son dakika haberine göre Yaşar İpek üç günlük zorlama hapis cezasını çekti ve tahliye oldu. İşte Yaşar İpek'in tahliye olduktan sonraki ilk sözleri..

Şarkıcı Yaşar İpek hakkında, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil ile ilgili açıklama yaparak bir aylık koruma tedbirini ihlal ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsi kararı verilmişti.

Yaşar İpek, 3 günlük hapis cezasını çekti ve bugün tahliye oldu.

Cezaevi çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan İpek, “Bitirdik çıktık. Aslında 3 gün benim için güzel oldu. Bazı şeyleri düşünmek için. Hayat bir sınav benim de yaşamam gerekiyormuş. Kader mahkumu olmam gerekiyormuş. Biliyorsunuz ki bir konuşma yasağımdan dolayı burada yattım. Bu saatten sonra işimi gücüme bakacağım. Fiilen, kalben, ruhen bitmiş bir evliliğim var.” diye konuştu.

İŞTE YAŞAR İPEK'İN O AÇIKLAMASI:

Cezaevinde yattığı 3 günlük süre içerisinde uyuyamadığını ifade eden İpek,  “Hiç yemek yiyemedim ve uyuyamadım. İstem dışı galiba. Sağa dön, sola dön olayını hayatımda ilk kez yaşadım. Küçük bir koğuşta tek başıma kaldım. Tuvaleti, küçük bir televizyonu vardı. Bol bol televizyon izledim.” şeklinde konuştu.

Yaşar İpek'ten cezaevi çıkışında flaş açıklamalar - Resim: 1

YAŞAR İPEK CEZAEVİNDEN AVUKATI BEGÜM GÜREL İLE AYRILIRKEN BU PAYLAŞIMI YAPTI