Abone Ol

Yaşaması mucize olan kadının fotoğrafında şok detay!

Brigette and Chris Honey, üç erkek çocuklarının olduğu mutlu ailelerine ikiz çocuklarının da katılmasını heyecanla bekliyorlardı. Ama hamileliğinde ufak bir sıkıntı vardı.

Yaşaması mucize olan kadının fotoğrafında şok detay!

Hastaneye gittiğinde kan basıncı ve kalp atış hızı hızla düşmeye başladı. İkizler Abby ve Austin dünyaya geldikten sonra anne Brigette’e amniyon sıvı embolisi hastalığı ile yüz yüze geldi. Bu rahatsızlık doğum biliminde karşılaşılabilecek en tehlikeli ve tedavi edilmesi en güç durum olarak biliniyor. Ne yazık ki annenin kurtulma şansı yüzde 20’ydi.

Chris, doğumdan sonra yaşadıklarını şöyle anlatıyor: “Merdivenleri çıktım, bir hemşire beni karşıladı. Bir oda gösterdi ve orada kalmamı istedi. Durumu açıkladığında kalbim yerinden fırlayacak gibiydi”

Chris’in dünyası başına yıkılmıştı. Beş çocuğunun annesiz büyüyeceklerini düşünüyordu. Chris bu düşünceler içindeyken Brigitte’in iç kanama dolayısıyla iki ameliyat olması gerekiyordu. Chris, Facebook’ta eşi Brigitte için bir sayfa açtı. Kısa sürede sayfada bir sürü destek mesajları aldı.

Sonra birden Brigitte’in hamileliğinde çektirdiği fotoğraf dikkatini çekti. Fotoğrafta Brigitte karnını tutuyordu. Başının etrafına baktığında ise çok şaşırdı. Hare şeklinde bir ışık parlıyordu. Chris fotoğrafı gördüğü andan itibaren eşinin melekler tarafından korunduğuna inandı. Bu zaman zarfında doktorlar Brigitte’i kurtarmak için uğraşıyorlardı ve mucizevi bir şekilde ameliyatlar çok başarılı geçti. Hatta Brigitte’in bu kadar hızlı iyileşmesine inanamadılar. Fakat eşi Chris güzel haberler alacağını çoktan kalbinde hissetmişti..