Abone Ol

Yasak Elma 21. bölüm 3. fragman: Uyan artık Halit’in sevgilisi var!

Yasak Elma 21. yeni bölüm için 3 yeni fragman yayınlandı. Zeynep ile Alihan arasında aşk yeniden kendini gösterdi. Heyecanla beklenen kavuşma sahnesi yaşandı. Alihan sevdiği kadına aşkını bir şiirle anlattı. Zeynep ile Alihan öpüşerek yeniden birbirlerine aşkla bakmaya başladılar.

Yasak Elma 21. bölüm 3. fragman: Uyan artık Halit’in sevgilisi var!

Yıldız ise Kemal ile Halit arasında gidip geliyor. Üstelik Kemal’in aslında zengin olduğu ortaya çıktı.

Bir de Halit’e Yıldız ile eskiden evli olduklarını söyledi. Yasak Elma 21. yeni bölüm 3. fragmanda; Yıldız, Ender’den Halit’in hayatında biri olduğunu öğreniyor.

Her ne kadar Ender’e Halit’le onu ayıramayacağını söylese de öğrendikleri ile yıkılıyor. 

Yasak Elma 21. bölüm 3. fragmanı

YASAK ELMA 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Halit'in para teklifi ile dağılıyor ve Kemal'e koşuyor. O sırada Kemal kıyafetlerini toparlıyor. Her gün Yıldız'ı görmenin o kadar da iyi bir fikir olmadığını söylüyor. Yıldız ise kalması için ısrar ediyor. Yıldız Kemal ile öpüşüyor ve o sırada kapı açılıyor. Kapıyı açanın Zeynep olduğu görülüyor. Yıldız karşısında kardeşini görünce büyük bir şok yaşıyor.

HİRA'DAN ALİHAN'A SORULAR

Hira, Alihan'a sorular sormaya başlıyor. Alihan'ın Zeynep'i görünce yaşadığı şaşkınlığı sorguluyor. Ayrıca Zeynep'in nasıl üzüldüğünün de farkında.

ZEYNEP KEMAL İLE ÇATIŞIYOR

Halit ile Yıldız'ın arası açılıyor. Yıldız çok kırgın ve aklında da Kemal var. Kemal Zeynep'in yanına gidiyor. Zeynep tavırlı bir şekilde konuşuyor. Zeynep, Yıldız'ın Halit ile evlenmek için nelere katlandığını söylüyor. Kemal, Zeynep'in bu evliliğe onay verip vermediğini sorguluyor. Zeynep bu evliliği başta doğru bulmadığını kabul ediyor. Ayrıca Kemal'i uyarıyor ama Kemal Yıldız'ı çok sevdiğini söylüyor.

ZEYNEP: SEN EVLİSİN YILDIZ

Yıldız ile Zeynep buluşuyor ve Yıldız başından geçenleri anlatıyor. Zeynep'in en büyük kızgınlığı da Yıldız'ın evliliği. Ayrıca Zeynep, Halit'i sevmiyorsa ayrılmasını söylüyor.

HALİT ENDER'E YOL VERİYOR

Halit, Ender ile konuşuyor. Yıldız'ın masumiyetinden söz ediyor. Ayrıca aralarında bir şey olmayacağını ve Yıldız'dan ayrılmayacağını da söylüyor. Ender'in işlerini bitirip gitmesini istiyor. Ender'in ilk hamlesi ise daha önce yaptığı gibi Halit'i kıskandırmaya çalışmak olacak.