Abone Ol

Yasak aşk Tuba Büyüküstün'e itibar ve iş kaybettirdi

Tuba Büyüküstün’ün yasak aşkı Umut Evirgen’le adının karıştığı skandal, UNICEF’i harekete geçirdi.

Yasak aşk Tuba Büyüküstün'e itibar ve iş kaybettirdi

Tuba Büyüküstün’ün yasak aşkı Umut Evirgen’le adının karıştığı skandal, UNICEF’i harekete geçirdi. Büyüküstün yerine Serenay Sarıkaya’nın ‘İyi Niyet Elçisi’ olması gündemde.

Özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Tuba Büyüküstün, prestij kaybetti. Onur Saylak'la ikiz kızlarına rağmen 6 yıllık evliliğini bitiren Büyüküstün, iddialara göre henüz boşanmadan işletmeci Umut Emirgen'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Gizli aşk yaşayan ikili, gazeteciler tarafından görüntülenince devreye Evirgen girmiş ve gazetemizin muhabirini adamlarıyla gasp ettirmişti.

Takvim'in haberine göre Evirgen'in gazetecileri gasp ettirmesine ses çıkarmayan Tuba Büyüküstün, iddiaya göre UNICEF yetkililerinin de tepkisini çekti.

2014'TEN BERİ

Olay sonrası Evirgen, tutuklu olarak yargılanırken Tuba Büyüküstün de kayıplara karıştı. Tahliye olan işletmeci sevgilisiyle Fransa'da kısa bir tatil yapan oyuncuya bu olaylı aşkı itibar kaybettirdi. Türkiye'nin yanı sıra Arap dünyasında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun adının karıştığı skandal olay sonrası UNICEF Türkiye, iddiaya göre radikal bir karar aldı. 2014'ten beri UNICEF'in 'İyi Niyet Elçisi' olan Büyüküstün'ün bu görevine son verileceği öne sürüldü. Sansasyonel aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Büyüküstün'ün yerine de özel yaşamını gözlerden uzak yaşayan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın getirileceği konuşuluyor…