Abone Ol

Yaş 46 ama hala çok seksi!

 İki çocuk annesi Jennifer Lopez (46) Luxe in Flux isimli derginin moda çekimlerinde yine büyüledi.

Yaş 46 ama hala çok seksi!

Müziğin yanı sıra ‘Benimle dans eder misin?’ filminde Richard Gere ile oyunculuğunu da konuşturan Lopez, derginin Eylül ayı sayısında kapak olarak güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediğini de bir kez daha göstermiş oldu.

Dördüncü kez evlenecek!Jennifer Lopez’in dansçı sevgilisi Casper Smart ile gizli bir düğünle evleneceği iddia edildi.   Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, Marc Anthony ile 2014’te biten 10 yıllık evliliğinin ardından 28 yaşındaki kareografist sevgilisi ile evlilik planları yapıyor. Ünlü şarkıcının düğün yerine Jennifer Aniston-Justin Theroux çiftinin yaptığı gibi evinde küçük ve basit bir parti vermeyi planladığı öne sürülüyor. Yakın çevresine Marc Anthony’den olan iki çocuğuyla müstakbel eşinin çok iyi anlaştığını söyleyen Lopez’in sade düğünü sırasında sürpriz bir hamilelik haberi de verebileceği iddia edildi.

46 yaşında ama hala çok seksi!Dünyaca ünlü Latin pop şarkıcı Jennifer Lopez, yeni yaşını 28 yaşındaki sevgilisi Casper Smart ve yakın arkadaşlarıyla New York’ta kutladı. 46’ncı yaş günü partisine sevgilisiyle el ele gelen JLO, gece için siyah transparan bir elbise tercih etti.