Abone Ol

Son dakika: Papağana işkence yapan Murat Özdemir böyle gözaltına alındı

TV8'de yayınlanan 'MasterChef' yarışmacılarından Murat Özdemir'in papağanına yaptığı işkence görüntüleri internete düştü. Murat Özdemir gözaltına alındı, Papağan kurtarılarak koruma altına alındı. Video sonrası Acun Ilıcalı'dan da açıklama geldi

MasterChef isimli yemek programının yarışmacılarından Murat Özdemir'in papağanına yaptığı işkence görüntüleri internete düştü.

Görüntülerde kuşun boğazının sıkan Murat Özdemir, "Acun baba de lan" diye bağırıyor. Kuşun bağırmasına aldırış etmeyen Özdemir "Öğretecem lan" diyor ve kuşun boğazını daha sert sıkıyor.

Sosyal medyada infial yaratan görüntüler üzerine çok sayıda kullanıcı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hesabını etiketleyerek şikayette bulundu.

Murat Özdemir gözaltına alındı, Papağan kurtarılarak koruma altına alındı.

Acun'dan açıklama
Video sonrası Acun Ilıcalı Twitter ve Instagram hesapları üzerindn açıklama yaparak, "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Papağana işkence yapan Murat Özdemir böyle gözaltına alındı - Resim: 1Acun Ilıcalı'dan sert sözler! Masterchef Murat kuşa işkence etti

Murat Özdemir kimdir?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyordu. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılmış ve sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu.

MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyordu. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı geçtiğimiz haftalarda diskalifiye edilmişti.

Son dakika: Papağana işkence yapan Murat Özdemir böyle gözaltına alındı - Resim: 2

Son dakika: Papağana işkence yapan Murat Özdemir böyle gözaltına alındı - Resim: 3

Son dakika: Papağana işkence yapan Murat Özdemir böyle gözaltına alındı - Resim: 4

dha