Abone Ol

Komşu kadına tecavüz girişimi: Boğuluyorum dedim..

ANTALYA'da evinde kaldığı arkadaşının komşusu 46 yaşındaki A.Y.'ye tecavüze kalkıştığı iddiasıyla yargılanan 39 yaşındaki Yusuf K., tecavüze yeltenmediğini, ilişki için 100 lira verdiğini öne sürdü.

Komşu kadına tecavüz girişimi: Boğuluyorum dedim..

Olay, geçen 26 Eylül gecesi Kepez İlçesi Habipler Mahalllesi'ndeki bir gecekonduda meydana geldi. 2005 yılında eşinden boşandıktan sonra tek başına bir gecekonduda oturan A.Y.'nin evinden çığlıklar geldiğini duyan komşuları, durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine eve gelen polisler, eli ve iç çamaşırı bıçakla kesilen A.Y. ve Yusuf K. ile karşılaştı. Sol elinde 2 santimetre derinliğinde kesikle vücudunda morluklar tespit edilen A.Y., komşusunun evinde kalan Yusuf K.'nin kendisine tecavüz etmek istediğini öne sürdü. Şikayet üzerine tutuklanan Yusuf K. hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tecavüz girişiminde bulunmak' suçundan 18 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

'100 LİRA ÖDEDİM' İDDİASI
Davanın ilk duruşmasında suçlamaları reddeden Yusuf K., A.Y.'yi evinde kaldığı arkadaşı Mesut O.'nun erkeklere pazarladığını iddia etti. Olay gecesi arkadaşının evinde mangal yapıp alkol aldıktan sonra A.Y. ile ilişkiye girmenin bedeli olarak 100 lira ödediğini öne süren Yusuf K., “A.Y. ile ilişkiye girmek için Mesut'a 100 lira verdim. Sonrasında A.Y.'nin evine gittik. Mesut eve girmedi. A.Y.'yi kıskandığım için tokat atıp sutyenini kopardım. Kadın bağırıp çağırmaya başladı. Sonrasında polis geldi" dedi.

'BOĞULUYORUM' DEYİNCE BIRAKTI
Yusuf K.'nın anlattıklarının yalan olduğunu anlatan A.Y. ise şunları söyledi:
“Sanık ceza almaktan kurtulmak için beni Mesut O.'nun pazarladığını iddia ediyor. Bunların hepsi yalan. Ben astım ve kalp hastasıyım. Olay günü Mesut abime, halası ve eniştesi misafirliğe gelmişti. Ben de gitmiştim. O akşam eve sanık da geldi. Sanığı ilk kez orada gördüm. Misafirler gittikten sonra Mesut O. beni evime bıraktı. Ben bahçe kapısını kapattıktan sonra kedilere yem vermek için dışarı çıktım. O sırada bahçe kapısının üzerinden atlayan Yusuf K., beni zorla eve sokup duvara çarptı. Sonra da yatağın üzerine atıp üzerimdeki kazağı çıkarıp sutyenimi kesti. Bu sırada elim de kesildi. Astım hastası olduğum için fenalaştım. 'Boğuluyorum' deyince beni bıraktı."

Bu olayların 1 saat kadar sürdüğünü anlatan A.Y., "Komşumun ihbarı üzerine eve polis ekipleri geldi. Sanık beni bıraktığında giysilerimi tekrar giymiştim" dedi.

Yusuf K. ise A.Y.'nin yalan söylediğini iddia etti. A.Y.'nin elinin olaydan 2 gün önce kesildiğini öne süren Yusuf K., hatta kesiğin tedavisi için arkadaşı Mesut O.'nun mağdureyi polikliniğe götürdüğünü aktardı.

Duruşma, olaydan önce A.Y.'ye yapılan tedavinin bildirilmesi için polikliniğe müzekkere yazılması ve olayda adı geçen kişilerin tanık olarak dinlenmesi için ertelendi.

dha