Abone Ol

Washington Post, Türkçe sordu: AKP iktidara geldiğinden beri hayatınız nasıl değişti?

Önce Pentagon kökenli Rubin, şimdi de WP... ABD’nin saygın gazetelerinden Washington Post, Türkiyeli okuyucularından AKP ve referandum hakkındaki görüşlerini yazmalarını istedi.

Washington Post'tan Türkçe AK Parti sorusu!

ABD Gazetesi, okuyuculardan isteğini Twitter hesabından Türkçe olarak “Türkiye’nin 16 Nisan referandumu ve AKP hakkındaki düşünceleriniz paylaşın” ve “Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiğinden beri hayatınız nasıl değişti?” diye paylaştı.

Washington Post, Türkçe sordu: AKP iktidara geldiğinden beri hayatınız nasıl değişti? - Resim: 1

Washington Post’un internet sitesinde de Türkçe ve İngilizce olarak “Türkiye Cumhuriyeti’nin hükümet sistemini değiştirebilecek referandum, ülkenin demokrasisi üzerinde bir tartışma baslattı. Başkanlık sistemi hakkında umutlarınız veya korkularınız neler? AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesinden bu yana hayatınız nasıl değişti?” ifadeleri yer aldı.

Washington Post, Türkçe sordu: AKP iktidara geldiğinden beri hayatınız nasıl değişti? - Resim: 2ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit! Yolun sonuna geldi

Haberde yer alan formda “Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiğinden beri hayatınız nasıl değişti? Başkanlık sisteminden beklentileriniz ve korkularınız neler?” sorusuna yer verildi.