Abone Ol

Vücudunda yara çıktıktan 8 gün sonra öldü

Çocuklar oyun oynarken, oyunun şiddetini ayarlayamayıp kendilerini incitebiliyorlar.

Vücudunda yara çıktıktan 8 gün sonra öldü

Elbette onlar da düşüp kalkarak bazı şeyleri öğrenecekler ancak işler çok ciddi boyutlara varmamalı.

Sara’nın 8 yaşındaki oğlu Liam bisiklet sürerken dengesini kaybedip yere düştü. Önemsiz gibi görünse de düşmesi çocuğun hayatını karartacaktı.

Kalçasının üstüne düşüp yaralanan çocuk hemen hastaneye yetiştirildi.

Doktorlar dikiş atabilmek için çocuğun pantolonunu kesmek zorunda kaldılar. Dikiş atıldıktan sonra çocuk taburcu edildi.

8 yaşındaki Liam ailesiyle vakit geçirmeyi, arkadaşlarıyla oyun oynamayı ve köpeğiyle gezinmeyi seven bir çocuktu. Sara oğlunun başına gelen kazanın bir trajediye dönüşeceğini hiçbir zaman düşünmemişti. Kazadan birkaç gün sonra Liam kasığında ağrı hissettiğini söyledi.

Sara ve Liam’ın üvey babası Scott kontrol ettiklerinde ağrının geldiği bölgenin kangrenimsi bir kırmızılıkta olduğunu farketti. Hemen Liam’ı hastaneye yetiştirdiler. Çocuk enfeksiyon kapmıştı ve et yiyen bakteri hastalığı olarak da bilinen nekrotizan fasiit oluşmuştu.

Cerrahlar Liam’ın vücudundaki enfeksiyon kapan yerleri temizlediler ve çocuk Doernbecher Çocuk Hastanesi’ne sevkedildi. Doktorlar burada Liam’ı iyileştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ancak bakteri vücuda yayılmaya devam ettiğinden enfeksiyonlu yerleri ampüte etmekten başka çare kalmamıştı.

İlaç tedavisi ve operasyonlara rağmen bakteri sıçramaya devam etti. Liam son olarak Randall Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı.

Liam o gece hayatını kaybetti.

Ailesi böylesine basit bir kazanın oğlunun başına neler getirdiğini düşündükçe üzülmeden edemiyor.

Sara şimdilerde oğlunun başına gelenlerden herkesin haberdar olmasını istiyor.

“Yaşına rağmen güçlü bir çocuktu. Herkesi severdi ve herkes de onu severdi. Her gittiği yerde dikkat çeken bir çocuktu” dedi.