Abone Ol

Volkan Konak orkestrasından neden ayrıldığını açıkladı!

Sevilen sanatçı Volkan Konak yıllardır beraber çalıştığı orkestrasıyla yollarını ayırma sebebini açıkladı.

Volkan Konak orkestrasından neden ayrıldığını açıkladı!
İşte o açıklama:

Orkestra arkadaşlarımla yollarımızı ayırma nedenim, uzun yıllardır olan çalışma hayatımıza ve dostluğumuza, diyalog kültürüne, medeniyet üslubuna uymayan 6 Ocak gecesi, bana karşı tutundukları tavır ve davranışlardan dolayıdır. Mahmut Özen ve Cem Nasuhoğlu arkadaşlarım hariç diğer arkadaşlarımla yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Ve bunu da doğrusu doğal buluyorum. Zira ayrılıklar hayatın içinde olan hadiselerdir.

Daha sonra arkadaşlarımız bir hata yaptıklarını ve bir kazaya maruz kaldıklarını anlamış, hatta içlerinden bir arkadaşımızın dolduruluşuna geldiklerini anlayarak, bana haber gönderdiler. ‘Bundan sonra çalışamayacağımızı biliyoruz ama lütfen küskün olmayalım. Zira bize yakışmaz, bunca yıllık dostluğumuz var’ dediler. Ben de Levent Altındağ hariç hiçbirine küskün olmadığımı, sadece kırgın ve kızgın olduğumu, bunun da zamanla geçeceğini ve arkadaşlığımızın yeniden yeşerebileceğini söyledim.

Son söz olarak, bana taze heyecanlar katan yeni orkestra arkadaşlarıma hoş geldin diyor,bize kıymet verenleri de doğru, samimi, cesur ve bağımsız duygularımla kucaklıyor;


En derin sevgilerimi sunuyorum.