Abone Ol

Volkan Babacan'ın nişanlısı Hilal Özdemir kimdir?

Volkan Babacan'la nişanlanan Hilal Özdemir kimdir? İşte Hilal Özdemir'in hayatı...

Volkan Babacan'ın nişanlısı Hilal Özdemir kimdir?

Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan, spiker Hilal Özdemir ile nişanlandı. Peki Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir kaç yaşında aslen nereli ?

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Volkan Babacan, spiker Hilal Özdemir ile nişanlandı. Peki Hilal Özdemir kimdir ? Hilal Özdemir kaç yaşında aslen nereli ? Hilal Özdemir hangi kanallarda spikerlik yaptı.

Volkan Babacan'ın nişanlısı Hilal Özdemir kimdir? - Resim: 1

Evliliğe ilk adımı atan çift dün akşam aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı. Bu özel anı sosyal medyada paylaşan çifte tebrik mesajları yağdı. İnternethaber.com'un haberine göre aile arasında yapılan nişan töreninde yazılan minik aşk mesajları dikkatlerden kaçmadı.

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

Ekranların sevilen yüzü 23.11 1989 doğumlu olan Hilal Özdemir Atv kanalında yaz sezonunda Haber Bülteni sunmakta ve iş hayatına devam etmektedir.

İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’nden mezun olan Hilal Özdemir Rotterdam Erasmus Üniversitesi’nde Medya üzerine master yapmıştır. Üniversite eğitimi öncesinde ise Eyüboğlu Koleji’nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamlamıştır.

Volkan Babacan'ın nişanlısı Hilal Özdemir kimdir? - Resim: 2

DAHA ÖNCE ÇALIŞTIĞI KANALLAR

Atv kanalı öncesinde ise Show Tv, Kanal D, NTV Spor ve NTV kanallarında görev almış ardından SKYTURK360’a TMSF ataması ile kanalın başına geçen babası Cengiz Özdemir’inde gelmesiyle haber spikeri olarak bu kanalda görev almaya başlamıştır. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke’lidir.