Abone Ol

Veliaht'da ortalık karıştı! Jüri üyeleri birbirine girdi...

Veliaht'ın yarın akşam yayınlanacak bölümünde ilk eleme heyecanı kavga çıkardı.

Veliaht'da ortalık karıştı! Jüri üyeleri birbirine girdi...

Yarışmaya; hem Veliahtları ile yarışan hem de jüri olarak oy veren ünlü sanatçıların sert tartışmaları damgasını vurdu. Pop müziğin en güçlü seslerinden Nükhet Duru, Hande Yener'in veliahtı Elif Kaya'yı çok sert bir dille eleştirerek "sen git oyunculuk, mankenlik filan yap" diyerek tartışmaların fitilini ateşlerken, Kutsi-Emre Altuğ ve Nükhet Duru arasındaki "haksız oy" tartışması beyefendiliği ile tanınan Cengiz Kurtoğlu'nu çileden çıkardı. Deniz Seki'nin Kubat'ın veliahtı Yiğit'i "arabeskçiler gibi R'leri basarak söylüyorsun" diyerek eleştirmesine Cengiz Kurtoğlu çok sert tepki gösterdi. Yarın akşam yayınlanacak ilk eleme bölümünde tam anlamıyla kıyamet koparken, yarışmadan çok sevilen ve müziğin en ünlü isimlerinden biri veliahtı ile birlikte sürpriz bir şekilde elendi. Bu hafta finale yükselen Rafet El Roman ve veliahtı Onur Koç'un yerine Türk Halk Müziğinin en güçlü isimlerinden Orhan Hakalmaz, veliahtı Mustafa Seyran ile birlikte katıldı.


Gözde Kansu'nun dikkat çeken kıyafeti! VİDEO

Veliaht'da yarın akşam ilk eleme heyecanı var. Her biri birbirinden ünlü ve müzik dünyasının kendi alanında en başarılı isimlerinin Veliahtları ile yarıştığı Veliaht'ın yarın akşam yayınlanacak bölümüne jüri'de yaşanan sert tartışmalar ve gergin anlar damgasını vurdu. Eleme heyecanı ve taht savaşlarını aratmayan tartışmaların yaşandığı yarışmada, jüriden oldukça yüksek puan almalarına rağmen müziğin en sevilen ünlü isimlerinden ikisi seyirci oylarıyla son ikiye kaldı. Seyirci oylarıyla son ikiye kalan iki Veliaht adayı tek başına bir kez daha performans sergileyerek jüriyi etkilemeye ve yarışmaya devam etmek için jüriden "kalsın" oyu almaya çalıştı. Son ikiye kalan Veliaht adaylarından birine "gitsin" demekte çok zorlanan jüri üyeleri, yaşanan duygusal anların ardından müziğin çok ünlü bir ismini Veliahtı ile birlikte "GİTSİN" diyerek eledi.


GÖZDE KANSU'NUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

YARIŞMADA "HAKSIZLIK" TARTIŞMASI TANSİYONLARI YÜKSELTTİ, CENGİZ KURTOĞLU İSYAN ETTİ, DENİZ SEKİ'NİN VELİAHTI EZO SAHNEDEN AĞLAYARAK İNERKEN NÜKHET DURU İSE HANDE YENER'İN VELİAHTINA
"SEN GİT OYUNCULUK MANKENLİK FİLAN YAP" DİYEREK TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ..

Veliaht'ın yarın akşam yayınlanacak bölümünde ilk eleme oldukça sert tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Pop müziğin en güçlü seslerinden biri olan Nükhet Duru, Hande Yener'in Veliahtı Elif Kaya'yı çok ağır şekilde eleştirerek "Sen git oyunculuk, mankenlik filan yap" dedi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Veliahtını değiştirerek yeni Veliahtı Ezo ile yarışmaya devam eden Deniz Seki, Veliahtı ile düet için Orhan Gencebay şarkısı seçince kıyamet koptu. Ezo, jüriden gelen ağır eleştiriler karşısında sahneden ağlayarak ayrılırken Deniz Seki'nin sinirden yerinde duramadığı gözlerden kaçmadı.

Yarışmada eleme heyecanı tüm jüri üyelerini etkisi altına alırken programın başından itibaren aralarından gerginliğin hiç azalmadığı Emre Altuğ, Kutsi, Kubat ve Nükhet Duru'nun "haksızlık" tartışması Fantezi müziğin unutulmaz isimlerinden biri olan ve her zaman beyefendiliği ile tanınan Cengiz Kurtoğlu'nu bile isyan ettirdi. Deniz Seki'nin, Kubat'ın veliahtı Yiğit'i "arabeskçiler gibi R harfini söylüyorsun" demesi üzerine Cengiz Kurtoğlu'nu çileden çıkardı. Emre Altuğ ve Kutsi'nin tartışması ise son anda diğer Jüri üyelerinin araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN EN GÜÇLÜ İSİMLERİNDEN ORHAN HAKALMAZ VELİAHTI MUSTAFA SEYRAN İLE BU AKŞAM VELİAHT'DA..

Türk Halk Müziğinin en güçlü seslerinden biri olan ve Akademisyen özelliği ile Türk Halk Müziğinin hocası olarak tabir edilen Orhan Hakalmaz, geçen hafta finale yükselen Rafet El Roman ve Veliahtı Onur Koç'un yerine bu bölümde Veliaht'da Veliahtı ile yer alıyor. Türk Sanat Müziğine unutulmaz güfteler hediye eden Mustafa Seyran'ın yeğeni olan Mustafa Seyran'ı Veliahtı olarak seçen Orhan Hakalmaz, yarın akşam çok sevilen bir Türkü düeti ile türkü severleri ekran başına toplayacak.

ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM VE VELİAHTI JÜRİ "GİTSİN" DEYİNCE, SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE ELENDİ..

Veliaht'da yarın akşam ilk eleme Taht savaşlarını aratmazken, jüriden oldukça yüksek oy almalarına rağmen seyirci oylarıyla son ikiye kalan iki Veliaht, son bir kez Jüri oylaması için tek başına performans sergiledi. Veliahtların tek başına sergilediği performansı değerlendiren jüri üyeleri iki veliahttan birine "Gitsin" demekte çok zorlandı. Oldukça duygusal anların yaşandığı, son iki veliahttan birinin eleneceği bölümde sürpriz bir isim, jüri üyelerinin büyük çoğunluğu "Gitsin" deyince Veliahtı ile elenerek yarışmaya veda etti. Hayranlarının çok üzüleceği bu ünlü sanatçı ve Veliahtını önümüzdeki günlerde Veliaht'da göremeyeceğiz.  Yarışmanın elemelerinin bundan sonra çok çetin geçeceği ve birbirinden ünlü isimlerin elenmemek için oldukça zorlu bir savaş vereceği ilk bölümde kendini gösterdi.

Her biri birbirinden ünlü ve kendi alanının en başarılı isimleri, müzik dünyasındaki tahtları için seçtikleri Veliahtlarla yarın akşam 20.00'da Atv ekranlarında "İlk Eleme" heyecanıyla seyirciyle buluşacak. Yarın akşam yayınlanacak bölümde, Cengiz Kurtoğlu Veliahtı Aydın Kurtoğlu ile, Deniz Seki Veliahtı Ezo ile, Emre Altuğ Veliahtı Muharrem Öztürk ile, Hande Yener Veliahtı Elif Kaya ile, Kubat Veliahtı Yiğit Mahsuni ile, Kutsi Veliahtı Murat Poyraz ile, Nükhet Duru Veliahtı Ceren ile, Orhan Hakalmaz Veliahtı Mustafa Seyran ile unutulmayacak düetler yaptılar ve jüri koltuğuna oturarak genç Veliahtları terlettiler.