Abone Ol

Vedat Delek yeni kitabıyla 2016'ya ışık tutuyor

Astrolog Vedat Delek in yazmış olduğu ‘Astroloji ile hayatınızı değiştirin’ adlı kitap 2016 yılı ile ilgili yeni ay, dolunay ve gezegen hareketleriyle ilgili bilgilere yer verdi.

Vedat Delek yeni kitabıyla 2016'ya ışık tutuyor

Astrolog  Delek, ‘Astroloji ile hayatınızı değiştirin’ diyerek  dikkatleri çekiyor.

Zaman kalitesini ve astrolojiyi kullanarak insanların hayatlarını değiştirebileceğini ve yaşamlarında olumlu olayların yaşanmasına neden olabileceğini söyleyen Astrolog Vedat Delek, ‘ Bu güne kadar bir çok astroloğun astrolojiyi yanlış anlatarak sadece burç yorumlarından olduğu kanısını yarattığını’ söyledi. Astrolojiye astroloji karşıtları değil en büyük zararı astrologların verdiğini belirtti.

Herkesin anlayacağı bir dil ile yazılan ‘Astroloji ile hayatınızı değiştirin’ adlı kitapta, “dünyamızın uydusu ayın evrelerini kullanarak saçlarınızın gürleşmesini sağlayabilecek, sigarayı alkolü ve unutamadığınız sevgilinizi kolay şekilde bıraka bileceksiniz.  Şans oyunlarında şansınızı arttıracak günleri ve saatleri bulabilecek ve şansınızı arttırabileceksiniz. Bu kitap, zayıflamak isteyen kişilerin zayıflamasına yardımcı olacak zaman tablosunu içeriyor. Yaşamınızda değiştirmek istediğiniz, her şey bu kitapta.

Yılın ilk ay tutulması 23 martta gerçekleşecek ve bu ay tutulması kadın sanatçıların ölüm haberlerinin yaşanmasına neden olacaktır”. Diyerek, 2016 yılının ilk astrolojik kehanetinde bulundu.

Astrolog Vedat  Delek son olarak, ‘Astroloji ile hayatınızı değiştirin’ kitabıyla ilgili;

‘İki yıldır hayatımı astrolojik verilere göre düzenliyorum bir çok konuda hayatımda pozitif anlamda değişimler oldu. Kitabımda, insanların hayatına pozitif katkılar sağlayacak bilgileri paylaşmak istedim. Hep beraber astrolojiyle hayatımızı değiştirelim bu kitap sayesinde güzelleşeceğiz zayıflayacağız sigarayı bırakacağız belki de zengin olacağız”. Dedi..