Abone Ol

Vatanım Sensin yeni sezon bölümleriyle yarın başlıyor!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Vatanım Sensin yarın Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak.

Vatanım Sensin yeni sezon bölümleriyle yarın başlıyor!

Vatanım Sensin yarın Kanal D’de!

Önemli oyuncularla daha da güçlenen oyuncu kadrosu ve bir ulusun var olma mücadelesini anlattığı hikâyesi ile Vatanım Sensin yine milyonları ekran başına kilitleyecek.

O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizi, merakla beklenen ikinci sezonu ile yine adından çokça söz ettirecek.

Sevr karanlığı bütün yurda çöküyor!

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi anlatarak başlayan Vatanım Sensin, yeni sezonunun açılışını Sevr Antlaşması ile yapacak. Yarın akşam izleyicisine tekrar merhaba diyecek ekranların en çok izlenen projelerinden Vatanım Sensin, yeni sezonunda Sevr Anlaşmasının imzalanışıyla başlıyor.

Umut yerini karamsarlığa bırakıyor!

Ağustos 1920... Miralay Cevdet'in uğruna kendini ateşlere attığı memleketi, Osmanlı'nın imzaladığı, adına Sevr Anlaşması denen bir ölüm fermanının pençeleri altında can çekişiyor.

Türklerin istiklal mücadelesi en zor, en karanlık dönemlerinden birinden geçerken, 23 Nisan'ın coşkusu birkaç ay değil, birkaç asır uzakta kalmış sanki. Köylüsünden şehirlisine, yediden yetmişe tüm İzmir ve vatan, benzeri görülmemiş bir zulüm cenderesinde kıvranmakta... Memleketin yeni ahvalinin bedelini ödeyenler arasında herkes gibi Cevdet'in ailesi de var.

Cevdet, Azize ve Tevfik’in beklenmedik hikayesi…

Yunan karargahında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet, aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacaktır. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik ise kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönecektir. Azize hakkındaki gerçekler ise başta Cevdet olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.

Vatanım Sensin yarın akşam saat 20.00’de Kanal D’de!