Abone Ol

Vatandaştan Beyaz TV'ye yalan haber tepkisi: Aldığınız maaş haram

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aleyhinde haber yapmak isteyen Gökçeklere ait Beyaz TV, mikrofon uzattığı bir kadın vatandaş fena benzetti.

Vatandaştan Beyaz TV'ye yalan haber tepkisi: Aldığınız maaş haram

Gökçeklere ait Beyaz TV kanalı Beypazarı’ndaki mezarlıkların “kötü” durumda olduğunu iddia ederek sokağa çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş aleyhinde haber yapmak isteyen Gökçeklere ait Beyaz TV, mikrofon uzattığı bir kadın vatandaş fena benzetti.

Mezarlıkta her yıl bu dönem otların büyüdüğüne, sonra ise belediyenin temizlediğine dikkat çeken kadın, Melih Gökçek’in belediye başkanı olduğu dönemde neden böyle yayınlar yapmadıklarını sordu.

Beyaz TV’nin mikrofon uzattığı vatandaş bir diğer yandan da Beyaz TV muhabir ve kameramanını görüntüledi.

Beyaz TV muhabirine “yalan haber yapıyorsunuz” diyen vatandaş, “Melih Gökçek zamanında mezarlıklar da şehitlikte berbat durumdaydı” dedi.

Beyaz TV muhabirine “aldığınız maaş haram” diyerek tepki gösteren vatandaş, ilçe belediyesinin AKP’li olduğunu hatırlatarak, “Siz buradaki her kötü şeyi Mansur Yavaş’tan biliyorken burayı hala bir Ak Parti belediyesi yönetiyor. Bir telefonuna bakar. Yaptıramıyorsa onun eksikliğidir” dedi.

İşte o video...

Röportaj sosyal medyanın da gündeminde:

Vatandaştan Beyaz TV'ye yalan haber tepkisi: Aldığınız maaş haram - Resim: 1

Vatandaştan Beyaz TV'ye yalan haber tepkisi: Aldığınız maaş haram - Resim: 2

Vatandaştan Beyaz TV'ye yalan haber tepkisi: Aldığınız maaş haram - Resim: 3