Abone Ol

Uslanmaz çapkın yine sahnede!!! Erdal Acar, Ayşe Hatun Önal ile nerede yakalandı?

Erdal Acar ile eski sevgilisi manken- şarkıcı Ayşe Hatun Önal, Çeşme'de haftasonu kaçamağı yaptı. Acar'ın son çapkınlığı da magazinciler tarafından yakalandı.

Uslanmaz çapkın yine sahnede!!! Erdal Acar, Ayşe Hatun Önal ile nerede...
Tüm detayları önceden düşünülmüş kaçamağın buluşma noktası ise günlüğü 3 bin 500 euro olan Çeşme Sheraton Oteli'nin beş odalı, özel yüzme havuzlu 'Penthouse' odası oldu.

Çeşme'ye, bir defile için menajeri Öner Evez ile birlikte gelen Ayşe Hatun Önal, Ilıca Hotel'e yerleşti. Erdal Acar ise Çeşme'ye birlikte geldiği 20 özel güvenlikçi ve 10 konuğu için Çeşme Sheraton Otel'inde 15 odayı, kendi için de günlüğü 3 bin 500 euro alan özel havuzu, beş odalı 'Penthouse' dairesini kiraladı.

Paşalimanı'ndaki, 'Queen' adlı kulübe konuklarıyla birlikte gelen Erdal Acar, medyaya kapalı olan 'Lokka Fever Hed Kondi' partisine katıldı. Defilesini tamamlayan Ayşe Hatun Önal da bir süre sonra aynı mekana gelerek Acar'la günün ilk ışıklarına kadar eğlendi. Mekanda bulunanlar ikilinin çok samimi bir şekilde olduğunu ifade ederken, birbirlerinden ayrı olarak arka kapıdan çıkan ikili eğlenceyi Çeşme Sheraton Otel'deki 'Penthouse' dairesinde sürdürdü.