Abone Ol

Unutulmaz dizisi ve Esra Erol'un ekibinden muhteşem yemek!

Yapımcılığını Stil Medya'nın üstlendiği "Unutulmaz" dizisi ile "Esra Erol'da Evlen Benimle" programının ekibi düzenlenen gecede bir araya geldi

Unutulmaz dizisi ve Esra Erol'un ekibinden muhteşem yemek!

Yapımcı Ahmet Bayram yaptığı konuşmada, "Biz 2009 ve 2010 yılını aşk yılı olarak ilan etik. Unutulmaz dizisinde aşkı yaşatıyoruz. Esra Erol'un programında ise sevenleri evlendiriyoruz" dedi.

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları  yayınlanan "Unutulmaz" dizisi ve hafta içi her gün yayınlanan "Esra Erol'da Evlen Benimle" isimli program ekibi, yapımcı Ahmet Bayram'ın verdiği birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Revan Restoran'ta düzenlenen geceye ATV Genel Müdürü Adem Gürses, Genel Müdür Yardımcısı  Hülya Vural, Tanıtım Müdürü  Çiğdem Savaşçıoğlu, Stil Medya'nın sahibi Ahmet Bayram, Esra Erol, Unutulmaz dizisinin yönetmeni Ersoy Güler, oyuncuları Serhan Yavaş, Buğra Gülsoy, Sinem Öztufan, Özlem Yılmaz, Fikret Hakan, Ahmet Uz, Aliye Uzunatağan, Deniz Gökçer, Ayla Algan, Aylin Arasıl, Hakan Vanlı, Özlem Karataş ve her iki programın teknik ekibi katıldı.


ATV Genel Müdürü Adem Gürses ise projelerde emeği geçen her iki ekibin personeline teşekkür etti.


Konuşmaların ardından gecede "Unutulmaz" dizisinin müziğini yapan Halil Kurt sahne aldı. Dizi ve program ekibi çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.