Abone Ol

Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, dünyada çapında eğitim amaçlı işbirliği ve maddi desteği artırmak amacıyla Fransa'daki Elysée Sarayı'na geldi.

Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda

Ünlü şarkıcı Rihanna, Elysee Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi. Ancak Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, şarkıcıyla birlikte görüntü vermedi.

Rihanna, First Lady Brigitte Macron tarafından Elysee Sarayı merdivenlerinde karşılandı.

Brigitte Macron, ünlü şarkıcı Rihanna’yı beyaz bir çeket ve kot pantolon giydiği rahat kıyafeti ile ve gülümseyerek Elysee Sarayı'nın merdivenlerinde karşıladı.

Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda - Resim: 1

İlginç kıyafetiyle de dikkatleri topladı

Cumhurbaşkanının eşi, Emmanuel Macron'la buluşmak için Saray'a girmeden önce basın mensuplarına beraber poz verdi. Ünlü şarkıcı gri bir takım elbiseyle uzun siyah bir ceket giydi. Ünlü şarkıcının giydiği aşırı bol kıyafetler de ayrıca ilgi çekti.

Rihanna Elysee Sarayı'ndan ayrılmadan insani yardım fonuna atıfta bulunarak, "Eğitimle ilgili küresel düzeyde konuştuk, Eylül ayında büyük açıklamalar yapılacak ve Ekim ayında Afrika'da daha fazla çalışma yapacağız" dedi.


Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda - Resim: 2

Clara Lionel Vakfı'nın kurucusu olan şarkıcı, gelişmekte olan ülkelerdeki çocukların eğitime erişimi için çalışıyor ve dernek için sponsor arıyor.

Ünlü şarkıcı, gelişmekte olan ülkelerdeki çocuklar için tasarlanan Global Partnership for Education'ın (Eğitim İçin Küresel Ortaklık) 2016 yılından bu yana büyükelçiliğini yapıyor.

Rihanna, ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Harvard Üniversitesi tarafından 2016'da "Yılın En Yardımsever İnsanı" seçilmişti.


Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda - Resim: 3
Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda - Resim: 4
Ünlü şarkıcı Rihanna Elysee Sarayı'nda - Resim: 5