Abone Ol

Volkan Konak: Bazı dürzüler istiyor diye...

Beylikdüzü’nde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Volkan Konak ABD’ye yerleşeceği yönünde çıkan haberler üzerine “Bazı dürzüler istiyor diye bu ülkeyi terk etmem” dedi. Ayrıca Konak, FETÖ için sert açıklamalarda da bulundu.

Volkan Konak: Bazı dürzüler istiyor diye...

Beylikdüzü’nde Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapanış konserinde ünlü sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Konak burada bazı açıklamalarda bulundu. Karadeniz’in sevilen sesi Volkan Konak, ABD’ye gideceği yönünde çıkan haberler üzerine, “Bir yere gittiğim yok. Üst düzey sanat okulu okuması için kızım Amerika’da ve ben gidemiyorum zaten. Biz ilime ve eğitime vurgunuz. Ama ben Türkiyeme vurgun bir insanım. Şimdi bazı dürzüler istiyor diye bu ülkeyi terk etmem. Kimse kusura bakmasın öyle bir şey yok. Akıl var mantık var. 3 yıldır en çok konser veren ekibiz. Karadenizliler anlayacaktır bu dediğimi, beni deli mi... manyak mıyım ben” ifadelerini kullandı.

FETÖ açıklaması
FETÖ ile ilgili de konuşan Konak, “Bir de mesajlarda komik gelen bir şey var. Cemaat varyantlarının konuşmasına çok güldüm. Çocuklarımızı burada sizin yüzünüzden okula veremiyoruz. Cemaat okullarına gidenleri gördük. Babaanemin bir lafı vardır, katranı kaynattım olmadı şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker” diye konuştu.
Konseri izlemeye gelen binlerce vatandaş Volkan Konak’ın şarkı ve türkülerine eşlik etti. Coşkulu kalabalık bu anları cep telefonlarıyla görüntüledi.
(İHA)