Abone Ol

İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı?

Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star'da dün gece Büyük Final gecesiydi. Heyecan dolu bir ortamda geçen final gecesi yayınında finalistler son defa kıyafetlerini giydiler ve jüri karşısına çıktılar.

İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı?

İşte Benim Stilim All Star birincisinin açıklandığı final gecesi saat 22.15'de önce banttan ekrana geldi. Daha sonra ise canlı yayına geçildi ve İşte Benim Stilim birincisini belirleyen SMS sonuçları açıklandı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Ailesi reddetti Ayşenur Balcı yapayalnız kaldı
İşte Benim Stilim All Star birincisi Ayşenur Balcı oldu ve büyük para ödülünü kazandı. Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ödülü en fazla hak eden isimdi. 2015 yılının en stil kadını seçilen Ayşenur Balcı gözyaşlarına boğuldu.

Daha önce birinciye 150 bin lira verileceği açıklanmıştı. Final canlı yayınında bu değişti. Yarışmacılara ikinciye 150 bin liranın 50 bin lirasının verilmesini ister misiniz diye soruldu. Tüm yarışmacılar onaylayınca birinci olan Ayşenur Balcı 100 bin lira ikinci olan Nihal Candan ise 50 bin lira para ödülü aldı.

Ayşenur Balcı'nın yalanı ortaya çıktı

Ayşenur Balcı neden bilgi yarışmasına katılmadı

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİ NELER OLDU?

İşte Benim Stilim All Star final gecesine 6 yarışmacı kalmıştı. Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan jürinin önüne final kıyafetleri ile çıktılar.

İşte Benim Stilim All Star birincisi SMS oylaması sonuçları ile belirlendiği için jüri bu kez oy vermedi.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo da jüri üyeleri arasında yer alırken yarışmacıların aileleri de stüdyoda hazır bulundu.

Ailesi tarafından reddedilen Ayşenur Balcı'yı izlemeye ise kimse gelmedi. Öykü Serter de ailesinden gelen olmadığı için Ayşenur Balcı'yı 'senin ailen jüri' diyerek doğrudan onlara döndürdü. Ayşenur Balcı o anlarda çok buruklaştı ve ağlamaklı oldu.

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Ayşenur Balcı tarz olmasına rağmen daha çok çalkantılı özel hayatı ile gündeme geldi.

Periscopeden kafayı bulmuş halde yaptığı üstsüz canlı yayınla olay yarattı.

Ayşenur Balcı katıldığı sezonda da yarışmayı kamuoyuna yansıyan fotoğrafları yüzünden kaybetmişti. İşte Benim All Star yarışmasında ise uyuşturucu mu kullanıyor dedikoduları ile gündeme geldi. Stüdyoda bayılması, sinir nöbetleri geçirmesi ve sarhoş görüntüsü Ayşenur Balcı hakkındaki bu iddiayı körükledi.

AYŞENUR BALCI NASIL ELENMİŞTİ?
Ayşenur Balcı katıldığı sezonda Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır.

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?
Katıldığı sezonda da finale kadar gelen Serpil Gülşah Yılmaz birinciliği Ezgi Ünal'a kaptırmıştı. Ardahanlı olan Gülşah Yılmaz, 32 yaşında. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. Kendisini moda aşığı olarak tanımlayan Gülşah Yılmaz özel hayatını saklı tutmayı tercih ediyor.

İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı? - Resim: 1

Diğer yarışmacıların aksine instagram hesabını da gizli yapan Gülşah Yılmaz, sansasyondan uzak ve kaliteli davranışları ile dikkat çekti.
İşte Benim Stilim yarışmasına katılana kadar emlak danışmanlığı yapan Gülşah Yılmaz Ataşehir'de yalnız yaşıyor. Evlenmekten korktuğunu söyleyen Gülşah Yılmaz bazı dergileri de poz verdi.

ÖZDEN CERRAHOĞLU NİŞANLISI KİMDİR?
Özden Cerrahoğlu 'nun nişanlısı Tolga Alan kimdir? İşte Benim Stilim All Star finalisti olan Özden Cerrahoğlu ekranda nişanlı olduğunu hiç dillendirmedi. Kemal Doğulu ile bir ara ismi çıkan Özden Cerrahoğlu meğer nişanlıymış.

İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı? - Resim: 2

Instagram hesabından şimdiye kadar nişanlısı Tolga Alan'dan hiç fotoğraf paylaşmamıştı. Geçtiğimiz gün bir resim atınca gerçek ortaya çıktı. Özden Cerrahoğlu'nun nişanlısı Tolga Alan Eskisehir Osmangazi Üniversitesi'nden mezun. Tolga Alan Metalurji ve Malzeme mühendisi.
1991 yılında Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Özden Cerrahoğlu, İstanbul Beşiktaş’ta oturuyor. Moda tasarımı eğitimi alan Özden Cerrahoğlu bacaklarını çok beğenirken kepçe kulaklarından şikayetçi.

ÇİĞDEM ÇELİK KİMDİR YEĞENİ BAKIN KİM?
İşte Benim Stilim All Star finalisti olan Çiğdem Çelik hakkında önce pek bilinmeyen bir bilgiyi verelim. Şu anda Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmacılarından Erdem Dalfidan, Çiğdem Çelik'in yeğeni oluyor.

İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı? - Resim: 3

Kısmetse Olur evlilik programında damat adayı olarak yer alan Erdem Dalfidan'ı teyzesi Çiğdem Çelik geçtiğimiz günlerde ziyaret etmişti.

Çiğdem Çelik 37 yaşında, 1.66 boyunda. Beylikdüzü'nde oturan Çiğdem Çelik'in asıl mesleği hosteslik. İşte Benim Stilim 2. sezonuna sonradan dahil olan Çiğdem Çelik finale kadar kalsa da şıklığın ötesinde bir tarza sahip değil.