Abone Ol

Ünlü oyuncu Füsun Demirel: KHK'dan önce işsiz bırakıldım

Çankaya Belediyesinin düzenlediği 'Kadın Emeği Festivali' Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda sürüyor. Festivalde stant açan oyuncu Füsun Demirel iktidar tarafından KHK’lerden önce işsiz bırakıldığını belirterek "Televizyonlarda oyunculuğumu yapamıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu Füsun Demirel: KHK'dan önce işsiz bırakıldım

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Çankaya Belediyesi’nin 22-24 Eylül tarihleri arasında düzenlediği ‘Kadın Emeği Festivali’nde kadınlar bir araya geldi. Ahlatlıbel Parkı’ndaki festivalde kadınların açtığı stantlarda el yapımı ürünler satışa çıkarılırken bir dizi de etkinlik düzenlendi.

‘BİRLİKTE OLURSAK GÜÇLÜYÜZ’

Oyuncu Füsun Demirel de festivalde stant açtı. Ekmek ve Gül’e konuşan Demirel, 15 yıllık AK Parti iktidarında en büyük mağduriyeti kadınların yaşadığını söyleyerek şöyle devam etti:

“Stant açan kadınlar KHK ile işten atılmış, işlerini yapamayan kadınlar. Burada, birlikte olursak güçlüyüz bunu gördük. Ben de KHK’dan önce iktidar tarafından işsiz bırakıldım. Televizyonlarda oyunculuğumu yapamıyorum. O stantlar bizim mücadele alanımız oldu.

Burada bu gücü gürünce İstanbul’a başka bir moralle dönüyorum. İstanbul’da da stant açıyorum. Orada da KHK mağdurları var. Kadınların işi çok zor ama biz zorluklarla mücadele etmeye alışkın bir toplumuz. Yapılacak tek şey direnç göstermek.”