Abone Ol

Ünlü markanın çamaşır kurutma makinesi evi yaktı, aile ölümden döndü

Nagehan Tüzün ve iki çocuğunun yaşadığı Sancaktepe’deki apartman dairesinde, çamaşır kurutma makinasının kablolarının tutuşmasıyla yangın çıktı. Yangında ev kullanılamaz hale geldi. Bakın ünlü marka ne yaptı?

Ünlü markanın çamaşır kurutma makinesi evi yaktı, aile ölümden döndü

Çamaşır kurutma makinesinin elektrik kablosu alev aldı, yangın önce yatak odasını daha sonra diğer odalara yayıldı. Yangında, Nagehan Tüzün ve oğlu, yoğun dumandan boğulmaktan son anda kurtuldu.

Dairede bulunan el yapımı antika ipek halılar, değerli tablolar, vizon kürkler, pahalı ayakkabı ve çantalar, Nagehan Tüzün’ün iki çocuğu için hazırladığı çeyiz takımları yanarak küle döndü.

İtfaiye hızla müdahale etti ve alevleri söndürdü. Ancak yangından sonra daire kullanılamaz hale geldi. Büyük yangın sonrası Nagehan Tüzün ilk olarak, çamaşır makinesinin üreticisi olan firma ile temasa geçti. Firma yetkilileri zararın karşılanacağı her türlü yardımın sunulacağını söyledi.

Zaman geçti arayan soran olmadı. Bir süre sonra, ünlü beyaz eşya firması aileye bir mesaj gönderdi ve dairenin yenilenmesi için önce Tüzün’ün tüm alacaklarından vazgeçmesi istendi.

Şirketin gönderdiği elemanlar yanan odanın duvarlarını yıktı, evi yakan çamaşır kurutma makinesini ise alıp götürdü. Nagehan Tüzün, uğradığı zararın tespiti için mahkemeye başvurdu. İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesinin evde uğranılan zararı tespit ederek kayıt altına aldı.

Tüzün Ailesi İstanbul Tüketici Mahkemesinde açtığı maddi manevi tazminat davasında, evin yanmasıyla meydana gelen zararın karşılanmasını talep etti.

Şimdi gözler mahkemenin vereceği karara çevrildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER