Abone Ol

Ünlü Astrolog Sezen Tatlı Merkür retrosunun etkilerini açıkladı

Medyafaresi.com özel haber- Yılın son Merkür retrosu için geri sayım başladı. Peki bu retro bizleri nasıl etkileyecek ? Ünlü Astrolog Sezen Tatlı açıkladı.

Ünlü Astrolog Sezen Tatlı Merkür retrosunun etkilerini açıkladı

Belemir Çelebi / Medyafaresi.com özel haber

31 Ekim Merkür retrosunun ayak sesleri gelmeye başladı. Merkür retrosu hepimizin korkulu rüyası oldu. Yine mi retro dediğinizi duyar gibiyim. Akrep Yeni Ayının etkilerini hala şiddetli bir şekilde hissederken, şimdi bir de 31 Ekim itibari ile 21 Kasım'a kadar sürecek olan yılın son Merkür retrosu başlıyor.

Merkür retrosu denilince otomatik olarak dönen eski sevgililer geliyor akıllara. Peki eski aşklar dışında nelere dikkat etmemiz gerekir ve bizlere nasıl yansıyacak? 

İşte ünlü Astrolog Sezen Tatlı Merkür retrosunun etkilerini Medyafaresi.com'a anlattı. 

MERKÜR RETROSU BAŞLIYOR

31 Ekim itibariyle Merkür akrep burcunda durağanlaşıp, 21 Kasım'a dek Retro halde transit ediyor olacak. Aslında hiç bir gezegen geri gitmez, sadece hızı yavaşlar ve dünyadan bakınca geri gidiyormuş gibi gözükür. Merkür mitolojide ki adı nam-ı değer HERMES tanrıların habercisi huysuz ve tatlı bir tanrı olarak bilinir. 

Gelgelelim Merkür gezegeninin neleri ifade ettiğine. Öncelikle yazılı ve sözlü iletişimden tutun, elektronik cihazlara kadar, ulaşımı sağlayan araçları dahil düşünebilme ve anlayabilme yetimizi, idrak gücümüzü sembolize eder.

Merkür Retrosunun Zararları

İletişimde aksama, sosyal ağların çökmesi, elektronik cihazların yanması ve konuşma esnasında çeşitli yanlış anlaşılmaları kaosları getirebilir, o hiç sevmediğiniz eski arkadaşlar, eski aşklarla da bu dönem yine yüz göz olabilirsiniz.

Merkür Retrosunun Faydaları

Hayatı öylesine hızlı yaşıyoruz ki gün geçtikçe kontrol edemiyoruz. Yapmak istediklerimiz ve düşündüklerimiz farklı şeyler oluyor. Tamda böylesi zamanlarda merkür retrosu devreye girer ve bize mesaj verir ve der ki:

Tefekkürdür, kabule geçip öze dönme zamanıdır yavaşlamaktır, bunca karmaşa içinde, sessizleşmektir. 

Evlerde temizlik zamanı…

Özellikle kırılmış, bozulmuş eşyaları, giymediğiniz kıyafetleri, biriken dosyalarınızı, uzun zamandır düzeltemediğiniz çekmecelere kadar yaşam alanınız temizlik istiyor bu dönem.

Merkür akrep burcunda geri hareketteyken gizli saklı yaşanan aşklar, konuşmalar üstü örtülen olaylar bir bir ortalığa dökülüyor.

Dönemin Mottosu: Tutkuların kükrediği günlerde, akıl sözünü dinletemez.

Bizleri Neler Bekliyor 

Eski aşklardan, eski ilişkilerden haber var, tarih tekerrürden ibarettir. Büyük sözler vermeyin, hayati kararlar almayın, büyük projeler başlatmayın sonu pişmanlıktır diyorum. Özellikle aklınıza gelen değerli fikirleri not edinin çünkü bu dönem parlak fikirler çokça aklınıza gelebilir.

Şans sizinle olsun..

Sezence Astroloji