Abone Ol

Üniversiteliler en çok Kral World Radio'yu dinliyor

Kral Grubu’nun en yeni üyesi Kral World Radio, kısa sürede kendine büyük bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.

Üniversiteliler en çok Kral World Radio'yu dinliyor

Kral Grubu bünyesinde yabancı müzik yayını yapan radyonun her Cumartesi gecesi 22.00-03.00 saatleri arasında gerçekleşen Kral World Club programı ise üniversiteliler arasında en iyi program seçildi.

Yayın politikasında tüm zamanların en iyi müzikleriyle günümüzün popüler dans, pop ve R&B soundlarına yer veren Kral World Radio, herkesin kendinden bir parça bulabileceği kapsamlı içeriğiyle dinleyici kitlesini süratle artırıyor. Son olarak Cumartesi günleri saat 22.00 ile 03.00 arasında yayınlanan Kral World Club programıyla, üniversite öğrencileri arasında yapılan ankette en beğenilen program unvanına layık görülen Kral World Radio, kısa sürede milyonlarca kişinin favori frekansı haline geldi.

Türkiye’nin ve dünyanın en iyi club’larının ve Dj’lerinin setlerine yer verilen Kral Wold Club programında, her hafta bir konuk dj stüdyoda canlı performans gerçekleştiriyor. Erkan Yavaş, Onur Alp İzgi ve Dj Oğuz Saraç tarafından beş saat boyunca klüp müziğinin yapıldığı Kral World Club , Kral World Radio’nun en iddialı programlarından.

Kısa sürede kendine sabit bir dinleyici kitlesi yaratan Kral World Radio çok yakında özel concept partilerle üniversiteleri geziyor olacak.

Kral World Radio Frekansları: “YÜKSEK SESLE DAHA İYİ”

İstanbul 101.0

Ankara 99.5

Antalya 99.5

İzmir 99.5

Bodrum 99.5

Marmaris 99.5

Kayseri 98.5

Niğde 99.4